“Bu topraklar Büyük İsrail projesi toprakları değil, İslam birliği topraklarıdır”

“Bu topraklar Büyük İsrail projesi toprakları değil, İslam birliği topraklarıdır”
Yeniden Refah Partisi’nin Diyarbakır İl Divan Toplantısı’nda konuşan partinin MKYK üyesi ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Çarşambalı isim Mustafa Barutçu, birlik-beraberlik vurgusu yaparak önemli mesajlar verdi.

Genel Başkanlığı’nı Merhum Necmettin Erbakan’ın oğlu Dr. Fatih Erbakan’ın üstlendiği Yeniden Refah Partisi’nin Diyarbakır Genişletilmiş İl Divan Toplantısı’na katılan partinin MKYK üyesi ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Çarşambalı isim olan Mustafa Barutçu, partililere hitaben yaptığı konuşmasında önemli mesajlar verdi.

Gerçekleştirilen toplantıda konuşan Çarşambalı Mustafa Barutçu, “Biz Yeniden Refah Partisi olarak, ne masa başındakiler ile ne kasa başındakiler ile ne de dağ başındakiler ile ittifak kurmayacağız.Bizler Milli Görüş olarak önümüzdeki seçimlere tek başımıza gireceğiz. Milli Görüş’ün tek temsilcisi olan Yeniden Refah Partisi’nin iktidarında inşallah İslam kardeşliği esas alınacaktır. Yaşanabilir yeni bir Türkiye inşallah kurulacaktır. Bu toprakların Büyük İsrail Projesinin topraklarının olmadığını, İslam Birliğinin topraklarının olduğunu tüm dünyaya göstereceğiz. Ve iktidarı Türkiyemizin hertarafını adım adım gezerek Genel Başkanımız Dr Fatih Erbakan beyefendiyi Ülkemizin 13.  Cumhurbaşkanı yapacağız.” İfadelerini kullandı.

Barutçu’nun birlik-beraberlik vurgusu yaptığı ve siyasete dair önemli mesajlar verdiği konuşma, salondaki partililer tarafından bolca alkış aldı.

59444f42-699d-4141-ba1a-65f4ffada6d4.jpg665655445445.jpg
HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber