Bu takımda heyecan var

Bu takımda heyecan var
Celil Sağır, Samsunspor'u analiz etti.. Emin Kar'a destek verdi..

Samsunspor'un imparator lakaplı eski futbolcusu Celil Sağır, Samsunspor'u değerlendirdi. Şuan Tekirdağspor'da top koşturan Sağır, haber portalımıza özel açıklama yaptı. Samsunspor'u yakından takip ettiğini söyleyen Celil Sağır, takımın genç futbolculardan kurulu olduğuna dikkat çekerek, "Bu takımda heyecan var. Taraftar sabır ederse bu takım çok iş yapar" dedi.


TAKIMA DESTEK VERİLMELİ

Devre arasında forvete, defansa ve orta sahaya nokta atışı transferler yapılması gerektiğini açıklayan Sağır, "Bunun için Samsunspor'a destek verilmeli. Kulübün başında bizim içimizden biri var. Emin Kar abimiz Samsunspor'a hem duygusal hemde aşkla bağlanmış biri. Daha önceki yönetimlere verilen destek onada verilmeli. Bu takım süper lige çıkacaksa bu destek şart. Ancak takip ettiğim kadarıyla bu destek verilmiyor" diye konuştu.

BİRGÜN SAMSUNSPOR'A GELMEK İSTERİM

Samsunspor'da 14 yıl top koşturduğunu ve süper lig de 35 gol attığını kaydeden Celi Sağır, samsunkenthaber'e yaptığı özel açıklamada, "Birgün Samsunspor'a dönmek isterim. Ama bu dönüş kuvvetli olmalı. Artık futbolcu olarak Samsunspor'a dönemem. Ama ileride teknik adam ve genel menejer olarak orada olmak isterim. Bunun için de yurt dışında genel menejerlik ve teknik adamlık konusunda kurslar alacağım" dedi.

NOKTA TRANSFERLER YAPILMALI
 
Samsunspor-Denizlispor maçını Samsun'a gelerek izlediğini de hatırlatan Sağır, takım ile ilgili analizlerini ise şöyle yaptı.
"Tamamen yeni bir kadro var. Yönetimin özgüveni yüksek. Emin Kar abimizi gönülden destekliyorum. Böylesi bir süreçte takımın başına geçmek gerçekten çok onurlu bir davranış. Takım genel olarak genç isimlerden kurulu. Bu nedenle zaman zaman tecrübesizlikler yaşanıyor. Gol noktalarında takım zayıf kalıyor ancak bu sorun devre arasında yapılacak nokta atışı transferle çözümlenir. Taraftar sabır etmeli ve takımına destek vermeye devam etmeli. Çünkü izlediğim kadarıyla bu takımda heyecan var. Tek sorun tecrübesizlik. Samsunspor'un devre arasında yapacağı iyi transferlerle play-off'a kalacağına inanıyorum. Yine orta sahayada topa basan ve ara pasları çıkaran bir oyuncu alınmalı. Aynı şekilde defansda da hızlı ve çabuk top çıkarabilen bir oyuncu alınmalı. Defansımızda iyi oyuncular var ancak bunlar aynı özellikte. Bu noktaya hızlı top çıkarabilen hızlı bir defans oyuncu şart. Tüm bunlar yapıldığında defanstan hızlı çıkan top ve orta sahada ara pasları ile iyi oyun kurulması halinde  Samsunspor forvetde daha organize ataklar yapabilir. Bu eksiklikleri yöneticiler ve teknik direktörümüzde mutlaka görüyordur. Ben izlediğim ve takip ettiğim kadarıyla görüşlerimi paylaşmak istedim. Ama tüm bunlar söylediğim gibi destekle olacak işler. Ben Samsunspor'a destek verilmesini istiyorum."
 
Samsunspor'un üst üste aldığı beraberlikleride yorumlayan Celil Sağır, "Bu konuda acele edilmemeli. Takıma eleştiri yapılmamalı. Böylesi süreçlerde takımın her zaman yapıcı yaklaşımlara ihtiyacı olur. Süper Ligde oynarken sıfır çektiğimiz günler oldu. Bu tamamen tesadüf" dedi.
 
MUSA AYDIN YETENEKLİ FUTBOLCU
 
Celil Sağır, yaptığı açıklamada Samsunspor'lu futbolcu Musa Aydın'ı da değerlendirerek sözlerini şöyle tamamladı.
"İleride teknik adam olarak samsunspor gelmek isterim. Genel menejerlik ve hocalık üzerine kurslar alacağım. Samsunspor'a mutlaka birgün geleceğim. Ama önemli olan kuvvetli gelmek. Musa Aydın yetenekli bir oyuncu. Musa Aydın'ı oynatabilecek, orta sahada ara pasları atacak bir oyuncu olmalı. Arkalara çok iyi sarkabilen bir oyuncudur. Pas alamazsa özelliğini kaybeder, verimli olamaz. Musa Aydın'dan faydalanmak isteniyorsa onu destekleyecek orta saha olmalı. Ve bu takımı eleştirenler önce kendilerine ben ne yaptım diye sormalıdır."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor