Bu maçta nefesler tutulacak!

Bu maçta nefesler tutulacak!
Türkiye Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4'üncü gurupta mücadele eden Ladik Belediyespor, Play-Off maçında Samsun Süper Amatör Lig 2'ncisi Termespor ile karşılaşacak

. Ladik kazanırsa kümede kalacak, Terme kazanır ise BAL'a çıkacak. 19 Mayıs Stadyumu'ndaki bu önemli mücadele Cumartesi günü saat 15.00'de başlayacak.

Tek maç halinde oynanacak olan müsabaka Ladik Belediyespor  ile Termespor  arasında  geçecek. Bu önemli karşılaşmanın sonucunda, kazanan taraf olmayınca uzatmalara gidilecek. Eğer eşitlik yine bozulmasa penaltı atışları sonucu belirleyecek. Her iki takımın taftaları ise maç boyunca takımlarını türbinden destekleyecek.

TELAFİSİ OLMAYAN BİR MAÇI OYNAYACAĞIZ

Türkiye Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4'üncü gurupta mücadele eden Ladik Belediyespor’un Teknik Direktörü Sinan Ünal, ”Bir günlük izinin ardından telafisi olmayan Termespor ile yapacağımız Play-Off maçının hazırlılarına devam edeceğiz. Bizim Lig’de kalmamız açısından olan önemli bir maçtır. Futbolcularımla birlikte yaptığım her toplantıda bu maçın önemli olduğunu söylüyorum. Onlarda bana “Hocam bizde bunun bilinci içeresideyiz. Seni mahcup etmeyeceğiz ve bizim için önemli olan bu maçı kazanacağız” diyorlar. Taraftarlarımızı yanınızda görmek istiyoruz” dedi. 

RAKİBİMİZ GÜÇLÜ VE TECRÜBELİ EKİP

Samsun Süper Amatör Lig 2’ncisi olan Termespor’un Teknik Sorumlusu Güven Gümüşdağ,”Güçlü ve tecrübeli bir ekiple telafisi olmayan Play-Off maçını oynayacağız. Bizde genç bir ekiple rakibimizin karşısında mücadele edeceğiz. Tüm Hazırlıklarımızı ona göre yapamaya devam edeceğiz.  Her iki takım arasında geçecek olan güzel bir maç olacak. Bu arada Samsun futbolunun kazanacağına inanıyorum. Her şeyden önce bu karşılaşmanın centilmence ve dostça geçmemesini istiyorum Bu maçta taraftarlarımızdan sadece takımlarını desteklemelerini bekliyorum ”diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir