Bu kez de Ahmet Yeni..

Bu kez de Ahmet Yeni..
Samsun milletvekilleri TBMM'de yapılan genel kurul görüşmelerinde ön plana çıkmaya başladı. Meclis görüşmeleri sırasında çıkan kavga ve kürsü işgallerine önce MHP'li Cemalletin Şimşek, ardınndan AK Parti Milletvekilleri Çağatay Kılıç, Prof.DR. Tülay Bakır

Büyükşehir Yasası görüşmeleri sırasında kürsüyü işgal eden MHP'li milletvekilleri arasında Samsun Milletvekili Şimşek yer alırken, AK Parti'li Çağatay Kılıç'da kürsü işgali sırasında yaşanan tartışmaların içinde görülmüştü. Yasa tasarısının kabul edilmesi ile birlikte meclis genel kurulunda bu kez yumruklar konuştu. Yasaya karşı çıkan milletvekilleri ile iktidar parti milletvekilleri arasında yumruklaşmaya varan olaylar yaşandı. Yumruklu kavganın ortasında ise bu kez AK Parti Samsun Milletvekili Prof.Dr. Tülay Bakır yer aldı. Bakır, erkek milletvekillerinin havalarda savrulan yumruklarından korunmak için çıkan olayların dışına uzaklaşmaya çalışırken objektiflere yakalandı.

Yine aynı genel kurulda bu kez de AK Parti Milletvekili Ahmet Yeni ortaya çıktı. Yeni, Siirt'de yaşanan helikopter kazası nedeniyle 17 askerin şehit düştüğünü ve milli yas ilan edilmesi gerektiğini söyleyen CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç'le polemiğe girdi.

CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç'in Bütün milletin içine ateş düşmüş, 1 asker şehit olmuş. Başka bir ülkede olsa, o ülkede yas ilan edilir. Tayyip Erdoğan'ın, bir çocuğu ya da sizin bir çocuğunuz ölseydi, yas ilan edilirdi. Bu ne utanmazlık, duyarsızlık. Milli yas ilan edilmesi gereken bir konuda, Tayyip Erdoğan nerede?” diye sordu.

AK Parti'li milletvekilleri Genç'e tepki gösterirken, AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, 'Sana ne” diye bağırdı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel