Bu İşbirliği Samsun’da KOBİ’lere Büyük Destek Sağlayacak

Bu İşbirliği Samsun’da KOBİ’lere Büyük Destek Sağlayacak
Samsun Ticaret ve Sanayi Odası ve Samsun Genç İşadamları Derneği arasında, KUYAP-KOBİ eğitimleri konusunda işbirliği kararı alındı

KOBİ’lerin ve çalışanlarının küresel ekonomiye uyum becerilerinin artırılması amacıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği-Ticaret ve Sanayi Odası ile Çalışma Bakanlığı tarafından yürütülen ve Bakanlık uzmanlarınca verilen ‘Küresel Ekonomideki Değişimlere Uyum Yeteneğinin Arttırılması Projesi’ (KUYAP) eğitimlerine, Samsun Genç İşadamları Derneği (SAMGİAD) üyesi firma sahipleri ve çalışanları da katılacak.

Samsun TSO ve SAMGİAD arasındaki işbirliği münasebetiyle yapılan tanıtım toplantısına Samsun TSO Başkan Vekili Mustafa Kemal Şahin ve SAMGİAD Başkanı Levent Özden'le SAMGİAD Yönetim Kurulu üyeleri katılırken, SAMGİAD üyelerinden oluşan ilk eğitim oturumu da hazır bulundu.

Basına, KUYAP hakkında bilgi veren Samsun TSO Başkan Vekili Mustafa Kemal Şahin, KUYAP’ın kendisini çetin rekabete ve küresel piyasalara hazırlamak isteyen KOBİ’ler için büyük bir fırsat olduğunu, SAMGİAD'ın Samsun'un bugünü ve geleceği için çok önemli bir yapı olduğunu belirterek, "Genç ve vizyonel işadamlarından oluşan ve sürekli yeniliği izleyen bir dernek olan SAMGİAD'ın her zaman yanında ve destekçisi olduğumuzu ifade etmeliyim. Samsun için yapılan her çalışma ve atılan her adımda SAMGİAD'ın da bizim yanımızda olduğunu ve Samsun'u sahiplendiğini görmek büyük mutluluk ve gelecek adına umut verici. Başkan Levent Özden kardeşime ve SAMGİAD Yönetim Kuruluna KUYAP’a verdikleri bu büyük destekten dolayı şahsım ve Samsun TSO adına ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Güncel