BU GÖRÜNTÜ, ŞEHRE YAKIŞMIYOR

BU GÖRÜNTÜ, ŞEHRE YAKIŞMIYOR
Samsun 19 Mayıs Stadyum yolunda yağışlar sonrasında su birikintileri oluştu. Stadyum yolunda meydana gelen su birikintileri tepkilere neden oldu

Samsun ve İlçelerinde geçtiğimiz günlerde meydana gelen yağışlar sonrasında kentin birçok bölgelerinde su birikintilere meydana geldi. Bunlardan biri de 19 Mayıs Stadyum yolu üzerinde yaşandı ve maça gelen taraftarların tepkisine neden oldu.

Süper Ligde mücadele eden Samsunspor’un iç saha maçlarına giden taraftarlar stadyum yolu üzerinde oluşan su birikintileri nedeniyle tepki gösterdi. Su birikintisinin fotoğraflayan taraftarlar; “Bu yoldan protokol de geçiyor. Yani bu yolun bu halini görmemelerini mümkün değil. Şu görüntü Karadeniz’in İncisi olan Samsun şehrine yakışmayan, rezil bir görüntü. Ve maalesef her yağan yağmur sonrası aynı rezillik yaşanıyor. Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Tekkeköy Belediyesi yetkilileri bu yolun haline neden bir çözüm bulmuyor. Neden burası düzeltilmiyor. Süper Ligde mücadele eden bir takımın şehrine bu görüntüler yakışmıyor” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Kaynak:Emine Temiz Yılmaz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber