Bu CHP'liler ne içiyor?

Bu CHPliler ne içiyor?
Başbakan Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda önemli açıklamalar yaptı.

 

Başbakan Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda konuştu.

REKOR KIRDIK

10 yıllık iktidarımız döneminde Türkiye’de hemen her alanda tarihi rekorların sahibi olduk. Çok partili dönemde Adnan Menderes başkanlığında 10 yıl 5 gün kesintisiz iktidarda kalmıştı. Bugün biz bu rekoru aşıyor, çok partili dönemde en uzun süre kesintisiz iktidarda kalma rekorunu aşmış oluyoruz.

DİYANET İŞLERİ'NE TEŞEKKÜR EDERİM

Diyanet İşleri Başkanlığı’na şükranlarımı iletiyorum. Şehitlerimizin ruhuna hatim indirdiler. Ve şehitlikte bunun duasını yaptılar. ‘’Anzaklar geliyor, dini temsilcileriyle, orada dualarını yapıyorlar, bizim de bunu yapmamız lazım’’ derdim. Bu gerçekleştiği için mutluyum. Bundan sonra da inşallah bu böyle devam edecektir.

ÇANAKKALE TEK BİR IRKIN ZAFERİ DEĞİLDİR

Çanakkale Deniz Zaferi'mizin 98. yıldönümünü büyük bir coşkuyla kutladık.

Çanakkale'deki sivil toplum örgütleriyle ve kanaat önderleriyle bir toplantı yaptık. Çok özel konuklar vardı. Şehit aileleri, şehit torunları ve yurtdışından gelen misafirlerimiz vardı. Çanakkale'yi ve Çanakkale ruhunu daha iyi anlatabilmek için bir proje başlattık.

Burada şu hususu özellikle ifade etmek istiyorum. Tarihimizde çok önemli dönüm noktaları var. Malazgirt Savaşı, Çaldıran Savaşı, Mohaç Savaşı tarihimizde çok önemlidir. İşte Çanakkale Zaferi de tarihi bir dönüm noktasıdır. 1915'te bir millet 'bitti' sanıldığı bir anda, azmi, kararlılığı ve inancıyla dünyanın en modern ordularını yenmiştir. Bir yanda yedi düvel, diğer yanda Mehmet, Mehmetçik. Düşman gülle gülle saldırıyor, Mehmetçik Allah Allah diye saldırıyor. Bir şey vardı; aşılamazdı. O da imandı. Bununla birlikte aştı. Çanakkale Zaferi bir zafer olmaktan, şehit kanıyla yazılmış bir destenn olmaktan daha da öte, Kurtuluş Savaşı'nın bir girizgahı olmuştur. Şehitlerin kutsal kanıyla millet tarifi yaptığımız bir yer olmuştur. Millet; Çanakkale ruhudur. Çanakke destanı tek bir ırkın, tek bir kavmin, tek bir kabilenin yazdığı bir destann değildir. Eğer o kabri ziyaret ederseniz orada bunu görürsünüz.


CHP ELİ KANLI DİKDATÖRLE SÜREKLİ RESİM ÇEKTİRİYOR

CHP bizi dış politikada eksen değiştirmekle itham ediyordu. Bugün aynı CHP zalimliği tüm dünya tarafından tescillenmiş gayri meşru bir rejimin kapısından ayrılmaz oldu. Ayda bir CHP heyeti Suriye’ye gidiyor, Suriye’nin eli kanlı diktatörüyle poz veriyor. CHP bu kanlı diktatörle sürekli fotoğraf çektiriyor ama bir taraftan da Akçakale’deki şehitlerimizin evine gidiyor. Orayı ziyaret ediyorsun sonra da oraya bomba attıran adama ziyaret tertip ediyorsun. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

HALKIN YÜZÜNE NASIL BAKACAKLAR

Diyarbakır’a gidemeyecek haldeler ama Şam’dan hiç çıkmıyorlar. Yarın o diktatör oradan gittiğinde CHP o Suriye halkının yüzüne nasıl bakacak. O diktatörün Türkiye ile ilgili kirli ilişkisi çıktığında bu CHP halkın yüzüne nasıl bakacak.

BU CHP'LİLER NE İÇİYOR?

Bu CHP'lilerin ne içtiğini çok merak ediyorum. CHP Genel Başkanı bir röportajında ne içtiklerini söyledi. 'Biz rakıyı sulu içiyoruz' dedi. O yüzdenn tuluma gayda der. Rize yerine İskoçya'ya giderse şaşırmam.

O BELGE DEĞİL İDDİA

CHP Genel Başkanı, gazetelerde yayımlanan İmralı tutanaklarının Türkiye tarihinin en utanç verici belgesi olduğunu söylüyor. O yayınlanan ifadeler belge değil Kılıçdaroğlu. Belge ve iddiayı hala öğrenemedin. Eğer TC’nin utanç verici belgelerini görmek istiyorsan ben sana Dersim’in belgelerini gösterdim. TC’nin en utanç verici belgesi senin vekillerinin Türkiye düşmanı liderle çektiği o fotoğrafa bak. Ama daha bir gün Dersim’i konuşamadın. Konuşamazsın. Çünkü orada senin geçmişin yatıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir