Bu Benim Eserim Proje Ödül Töreni

Bu Benim Eserim Proje Ödül Töreni
Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bu yıl 9.’su düzenlenen “Bu Benim Eserim” isimli proje çalışmasının ödül töreni yapıldı.

Grand De Luxe Amisos Hotel’de düzenlenen ödül törenine Vali Hüseyin Aksoy, İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin, İlkadım Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, TÜBİTAK Bölge Bilim Kurulu Başkanı Doç.Dr. Kamil Işık, şube müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Projeye Amasya, Giresun, Kastamonu, Sinop, Tokat, Ordu ve Samsun’un da aralarında bulunduğu 7 ilden toplam bin 968 proje başvurusu yapıldı. Üretilen bin 968 proje sırasıyla İl Çalışma Grubu, Bölge Çalışma Grubu ve Bölge Bilim Kurulu’nun süzgecinden geçerek Samsun Bölge Sergisi’ne katılmaya hak kazandı.

Ödül töreninde açılış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin, “3 gündür eğitim adına eğlenceli ve zevkli günler geçirdik. Öğrencilerimizin birbirinden kıymetli projelerini görme ve değerlendirme fırsatı bulduk. Bu projelerde dereceye giren arkadaşları tebrik ediyorum” dedi.

Konuşmanın ardından emeği geçenlere plaketler verildi.

Daha sonra Amasya, Giresun, Kastamonu, Sinop, Tokat, Ordu ve Samsun toplam 85 proje bölge sergisinde yer aldı. Bu kapsamda bölgede yer alan 7 ilden 130 öğrenci ve 80 öğretmen eserlerini 07-10 Nisan tarihlerine kadar sergiledi.

Bu yıl 9.’su düzenlenen ‘Bu Benim Eserim Bölge Sergisi’ne katılan 85 proje incelendi. TÜBİTAK Bölge Bilim Kurulu’nca Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nden akademisyenler tarafından yapılan değerlendirme sonunda 2 eser teşvik almaya hak kazanırken, genel sıralamada ise 4 adet üçüncü, 4 adet ikinci ve 9 adet birinciler seçildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Karadeniz