BÖREKÇİ ALİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

BÖREKÇİ ALİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Çarşamba İlçesi’nin tanınmış ve sevilen iş insanlarından, öğrenci dostu meşhur börekçi olarak bilenen Ali Rençber, dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı

Çarşamba ilçesinin en eski börekçilerinden, özellikle 1970-1990 yılları arasında İmam Hatip Lisesi’nde öğrenim gören öğrencilerin sevdiği börekçi olan ve eğitim-öğretim gören öğrencilere yardımlar yaparak eğitime katkı sunan isim Ali Rençber, yaşam mücadelesi verdiği Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Hayırsever İş insanı merhum Ali Rençber için öğle namazını takiben Kirazlık Çay Mahallesi Çiftlik Camisinde cenaze töreni düzenlendi.

Samsun Eğitim ve Araştırma hastanesinde hayatını kaybeden Ali Rençber, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından dualar eşliğinde Rençber Aile kabristanlığına defnedildi. Cenazeye Çarşamba İlçe Müftüsü Cemal Uzun, Anadolu Gençlik Derneği Çarşamba İlçe Temsilcisi Mesut Semiz, AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Aday Adayı Ender Gür, Kızılay Çarşamba Şube Başkanı Uğur Gökçe ile birlikte ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber