Bölgesel Amatör lig 3. grupta şampiyonluk yarışı kızıştı

Bölgesel Amatör lig 3. grupta şampiyonluk yarışı kızıştı
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. Grupta şampiyonluk yarışı iyice kızışırken, şampiyonluğa giden Bafra spor kendi evinde yenildi, Çarşamba spor ve Atakum spor ise galibiyetle ayrıldılar. Dikbıyık Belediye spor ise küme düşmesi kesinleşti

 

HABER-FOTO: Burak ÇALIŞKAN

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. Grupta şampiyonluk yarışı iyice kızıştı. Dün oynanan maçlarda şampiyonluğun en büyük adaylarından Bafraspor ile Sivas Zara spor Bafra’da karşı karşıya geldi. Olaylı geçen maçta Zara spor, 10 kişi kalan rakibi karşısında 5-0 gibi farkı bir skorla galip gelerek, grupta ikili averajla 1. Sıraya yükseldi. Bafraspor ise bu skorla şampiyonluk yolunda büyük yara aldı. Bafra sporun mağlubiyeti Çarşamba ve Atakum spor arasında ki rekabeti de alevlendirdi. Çarşamba spor’un bir hafta BAY geçecek olması Bafra spor’un aldığı sonuç sonrasında iyice sıkıntıya girdi.

Şampiyonluğun diğer adaylarından Fatsaspor, deplasmanda Yomraspor’ 2-1 yenilerek 44 puanda kaldı ve grupta 4. Sıraya geriledi. Bulancakspor ise kendi evinde karşılaştığı Trabzon İdmangücüspor’u 4-1 yenerek grupta 46 puanla 3. Sıraya yükseldi.

Çarşambaspor ile birlikte ligde kalma mücadelesi veren Atakumspor ise deplasmanda karşılaştığı Sivas il Özel İdarespor karşısında bulduğu 1 golle 3 puan alarak 35 puanla Çarşambaspor’un bir basamak gerisinde 8. Sıradaki yerini korudu.

Samsun Bölgesinin son takımı Dikbıyık Belediye spor ise Ordu Altaş Soya Spor’a direnmesine rağmen 3-2 mağlubiyetle ayrılarak küme düşmesi kesinleşen ilk takım oldu. Bu sonuçlardan sonra Çarşamba spor takımının durumu çok kritik. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor