Boksta Türkiye şampiyonundan kaymakam Yıldız’a ziyaret

Boksta Türkiye şampiyonundan kaymakam Yıldız’a ziyaret
Şırnak’ta düzenlenen Türkiye Boks Şampiyonasında 40 kiloda Türkiye Birinciliği elde eden Çarşambalı Boksör Batuhan Giritli, Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız’ı ziyaret etti

Samsun’da düzenlenen Boks Şampiyonasında 40 kiloda birincilik elde ederek, Şırnak’ta düzenlenen Türkiye Şampiyonasına katılan Çarşamba’lı Boksör Batuhan Giritli Şırnak’tan da birincilikle dönerek, büyük bir başarıya imza attı. Batuhan Giritli elde ettiği bu başarının artından Türkiye’yi İrlanda’da düzenlenecek olan Avrupa Boks Şampiyonasında 40 kiloda Türkiye’yi temsil edecek.

Batuhan Giritli elde ettiği bu başarının ardından Antrenörü ve aynı zamanda babası olan Yaşar Giritli ile Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız’ı makamında ziyaret etti. Yapılan ziyarette açıklamada bulunan Çarşamba kaymakamı Caner Yıldız, “genç boksörümüz büyük bir başarı elde etti. Şimdi kendisinden Avrupa ve Dünya şampiyonluğu bekliyoruz. Antrenörü olan aynı zamanda babası da olan Yaşar Giritli İle ciddi bir çalışma içerisindeler. Bu çalışmalarının da karşılığını aldılar. Çarşamba’da bireysel sporlar alanında ciddi başarılar elde etmeye başladık. Devamını da getireceğiz” dedi.

Batuhan Giritli de elde ettiği başarı ile alakalı olarak, “Çarşamba Belediye Spor adına, Şırnak’ta düzenlenen şampiyonada 40 kiloda Samsun’u temsil ettim. 7 maça çıktım hepsinde de başarılı olarak Türkiye şampiyonu oldum. Türkiye’yi Avrupa şampiyonasında 40 kiloda temsil edeceğim. Milli takımla birlikte kampa gireceğiz” dedi.

untitled-3.20130710103605.jpg
untitled-4.20130710103615.jpg
untitled-5.20130710103625.jpg
untitled-6.20130710103634.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber