BOKSÖRLER BAKÜ’YE GİTTİ

BOKSÖRLER BAKÜ’YE GİTTİ
Azerbaycan’da düzenlenen Haydar Aliyev Turnuvası’nda Türkiye’yi temsil eden Yıldız Erkekler Boks Milli Takımı sporcuları turnuva için Azerbaycan’ın Bakü kentinde ki müsabakalarını tamamladı

Azerbaycan’da düzenlenen turnuvaya katılmak üzere Başkent Bakü’ye giden Yıldız Erkekler Boks Milli Takımı sporcuları  24-29 Nisan arasında ki müsabakalara katıldı. Ülkemizi temsilen 10 sporcu, 3 antrenör, 1 kafile başkanı ve 1 hakemin katıldığı turnuvada 33 ülkeden sporcu katıldı.

Çarşamba İlçesi’nden Bakü’ye giden Batuhan Giritli, 50 kiloda ülkeyi ve Çarşamba’yı temsil etti. Müsabakalar sonucunda sporcu Batuhan Giritli, final maçında Gürcü rakibine yenilerek gümüş Madalya kazandı. Giritli yarışmayı ikincilikle tamamladı.

Turnuvada ülkeyi başarılı bir şekilde temsil eden Yıldız Erkekler Boks Milli Takımı’nı ve Batuhan Giritli’yi kutlayan İlkay Aydın, “Ülkemiz adına girdiği pek çok turnuvada başarılı bir şekilde temsil eden  Batuhan Azerbaycan'da düzenlenen Yıldız Erkekler Haydar Aliyev Boks Turnuvasına 50 Kiloda Gümüş Madalya kazanarak bir kez daha göğsümüzü kabarttı. Sporcumuzu Kutluyorum. Batuhan’ın başarılarıyla gurur duyuyoruz. Her zaman yanınızdayız. Şimdi sırada 14-24 Mayıs 2015 tarihlerinde Ukrayna’da yapılacak olan Avrupa Yıldız Erkeler Boks Şampiyonası var. Sporcumuza güveniyoruz. Çarşamba Belediye Spor Kulübü Sporcumuz Batuhan Giritli’yi kutlar başarılarının devamını dilerim.” Dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber