Bizim Gız Çarşamba’da

Bizim Gız Çarşamba’da
Sosyal medyada ‘Bizim Gız’ adıyla bilinen Ordulu Nurşen Karayanız, Çarşamba ilçesinde gazetemize yaptığı açıklamasında, “Çarşamba gerçekten sevgiyle yaşanılacak yer.” dedi

img-9007.jpg
Gazetemiz muhabirleri, Çarşamba ilçesine gelen sosyal medyada ‘Bizim Gız’ adıyla bilinen fenomen Nurşen Karayanız ile sohbet etme fırsatı buldu. Babasının hastane kontrolü dönüşü Çarşamba ilçesinde kahvaltı yapan Nurşen Karayanız, Haber Expres İnternet Gazetesi muhabirlerine verdiği röportajda Çarşamba ilçesinin güzelliklerinden bahsetti.

“Her şeyden önce insanlarını çok sevdim”
Çarşamba ilçesinin güzel olduğu kadar da insanlarını da çok sevdiğine değinen sosyal medya fenomeni Bizim Gız, “Çarşamba ilçesi benim için çok ayrı. Babamı hastaneye getirmiştik. Ordu’ya dönerken Çarşamba’da Tarihi Köprü’ye karşı kahvaltı yapmak istedik. Çarşamba pidesinden çok önceden yemiş, beğenmiştim. Çarşamba’nın sadece pidesi, köprüsü, yeşilliği değil. Her şeyden önce insanlarını çok sevdim. Memleketimizin her yöresi çok değerli olduğu gibi Çarşamba’da benim için çok değerli. Tabii ki daha geniş bir zamanda gelip gezmek isterim.” İfadelerini kullandı.

“Burada bir program yapmak istedik”
Ayrıca Çarşamba ilçesinde özel bir program yapmak istediğini belirten ünlü fenomen Bizim Gız, “Burada bir program yapmak istedik. Süpürgeciler sokağında, süpürge mesleğini sürdüren şiveli konuşan bir amca ve teyze var. Kendileriyle program yapmak çok istemiştim ama rahatsız olduklarını öğrendim. İnşallah bir başka projede buluşuruz.” şeklinde konuştu.

“Tüm Çarşambalılara selamlarımı gönderiyorum”
Fenomen Karayanız, sözlerinin sonunda, “Çarşamba’nın insanı ayrı bir vefalı. Sevgiyle dolu. Gördüğüm kadarıyla çevresine önem veren, memleketine değer veren insanlarda dolu. Her şeyiyle muazzam. Çarşamba gerçekten sevgiyle yaşanılacak yer. Beni izleyen takip eden tüm Çarşambalılara selamlarımı gönderiyorum. İnşallah bir gün bir yerlerde kavuşuruz. ” ifadelerine yer verdi.

HABER: ÜNAL DALDAL - İSMAİL TEMİZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber