Bize yakışmadı!

Bize yakışmadı!
Çarşambaspor taraftarları kendilerine hakaret ettiklerini öne sürdüğü Yeni Amasyaspor taraftarlarına saldırdı

 

HABER-FOTO: Serkan KARAHAN

Çarşamba Adapark Tesisleri Suni Çim sahada oynanan Çarşambaspor- Yeni Amasyaspor Maçında Çarşambaspor sahadan 2-1 galip ayrılmıştı.

Çarşambaspor’a destek vermek için maça gelen taraftarlar maçın hemen ardından,   Samsun 19 Mayıs şehir stadyumunda oynanacak olan, Samsunspor-Şanlıurfaspor macını izlemek için Samsun’a belediye otobüsleri ile hareket etti.

Bu esnada Çarşambaspor-Yeni Amasyaspor maçını izlemek için Çarşamba’ya özel araçları gelen Amasyaspor taraftarları, Samsunspor’un Maçına giden Çarşamba Spor taraftarlarına kendi araçlarından staşmada bulunduğu iddia edildi.

Belediye otobüsünden inen taraftarlar Yeni Amasyaspor taraftarları arasında tartışma başladı. Polislerin müdahale ettiği olayada Çarşambaspor taraftarları Yeni Amasyaspor tarftarlarının üzerine taş yağdırdı. Bu esnada yeni Amasya spor taraftarlarının içinde bulunduğu aracın camına isabet eden taş aracın ön camını kırdı. Polisler taraftarlara müdahale ederek olayın daha fazla büyümesini engelledi. Çarşambaspor taraftarlarını tekrar belediye otobüsüne bindiren polis taraftarları bölgeden uzaklaştırırken, Polis Yeni Amasyaspor taraflarının da güvenliğini alarak şehri terketmelerini sağladı.

Bu arada yıllardır Bafraspor ile yaşanan gerginlik nedeni ile futbol camiası tarafından dikkatleri üzerinde çeken Çarşambaspor taraftarları bu yıl Bafra’da oynanan ilk maçta ki centilmenlikleri nedeni ile beğeni toplarken bu son olayla “Bize yakışmadı” dedirtti. Yeni Amasyaspor maçının saha da galibiyetle sona erdiği ve böylesi olayların hem ilçemize hem de takımımıza yarar getirmeyeceği belirtildi.

 

yakismadi-(2).jpg

yakismadi-(3).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber