'BİZE İNANIP, GÜVENSİNLER'

'BİZE İNANIP, GÜVENSİNLER'
TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Çarşambaspor, hafta sonu sahasında oynayacağı Cizrespor maçı öncesi Adapark Tesisleri’nde yaptığı idmanlarla hazırlık çalışmalarına başladı.

 TFF 3. Lig 3. grupta oynayan yeşil beyazlı takım geçen hafta deplasmanda Yalovaspor ile berabere kalarak  1 puan alıp geri dönmüştü.  Bu hafta kendi evinde misafir edeceği  Cizre Spor'a hazırlık yapan yeşil beyazlı takım sahaya indi. Çarşambaspor Teknik Direktörü Kenan Yelek, yeşil beyazlı takımın hafta sonu oynayacağı maç öncesi ve geçen haftaya ilişkin açıklamalarda bulundu.

bize-inanip,-guvensinler-(2).jpgbize-inanip,-guvensinler-(4).jpgimg_8665.jpgimg_8661.jpg

Bu Hafta Daha Farklı Olacak
Bu hafta kendi sahasında misafir edeceği  Cizre Spor hakkında konuşan Çarşambaspor Teknik Direktörü Kenan Yelek, 'Rakip takımda tanıdığım bir kaç oyuncu var. Karşımıza güçlü bir rakip çıkacak ama bu hafta daha farklı hazırlanıyoruz. Biz güçlü bir takımız. Bu maçı almayı hedefliyoruz ' dedi.

Bize İnanıp, Güvensinler
Korona virüs tedbirleri kapsamında oynanan maçların seyircisiz oynanması dolayısıyla taraftarlara seslenen Yelek,  ' Biz taraftarlarımızı her zaman yanımızda hissediyoruz. Tribünde görememek bizi üzüyor. Onların tribünde olması bize +1 puandı ama taraftarlarımızın yüzünü, aldığımız puanla, oynadığımız futbolla güldüreceğiz. Bizden hiç bir zaman desteklerini esirgemeyip, bize inanıp güvensinler.' şeklinde konuştu.

Yorulacağız Ama Alacağız
Ziraat Türkiye Kupası için yapılacak olan maç hakkında konuşan Kenan Yelek, ' 2 haftada 5 maç oynayacağız. Ziraat Türkiye Kupası için çalışıyoruz. Hedefimiz kupayı almak. Yorulacağız ama alacağız çünkü çok güçlü bir takımız' ifadelerini kullandı.

HABER: Yağmur AYAN - Büşra KOCATAŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber