Erol ŞEKER

Erol ŞEKER

Biz var ya biz, çok değiştik çoook.

Biz var ya biz, çok değiştik çoook.

Biz çok değişmişiz? Evet valla ne yalan söyleyeyim çok değiştim. Ben bile kendimi tanıyamıyorum ki el alemi tanıyabileyim. Günün yarısından çoğunu gelen dostların veya haber için gelenlerin dert ve sitemleri ile geçiriyorum. Böylece de odamdan çıkmakta çoğu zaman geç kalıyorum. Acil haber olduysa gelen yandı. Pardon ya çok değiştiğimizi belirtmiştim değil mi? Evet değiştim.

Farkında olmadan kilo aldım, saçlarımı uzattım, bir ara sakal bıraktım. Boyum posum şükür şimdilik aynı değişmesi imkansız bu saatten sonra. Ha huyum suyum değişti mi? Valla ne yalan söyleyeyim üzülerek ve üzerek bazılarını belirteyim ki çok fazla değişmedi. Aynı kararlı, azimli ve bildiğini her yerde sonuna kadar açık açık konuşmaya devam eden benim. Ne ister bazıları anlamadım ki. Değişmişiz ya? Ne bakımdan değişmişiz anlayamadım gitti. Kilo almak, saç uzatmak değişmekse değiştim değiştim ki Çarşamba'da yüzlerce insan kilo alıyor, saç uzatıyor artık demek ki hepsi değişti. Ama unutulmaması gereken şey Allah kişiliğimizi, adamlığımızı ve insanlığımızı değiştirmesin.

2003 yılında yola çıkan kimse aynı şekilde devam ediyoruz. Neden çok değiştin diyorlar. Hele bazıları var ki: Adam okuduğunu anlamadan sazanlık yapmaz mı? Biz haber yaparız, yorum yaparız. Bu sizi ister bağlar ister bağlamaz. Konu Çarşamba Belediye Başkan aday adayları ve aday konusu. AK Parti, CHP, MHP ve Saadet Partisinde olası Başkan adaylarını dinler, düşünür, irdeler ve okuyucuya sunarız.

İnanıp inanmamak okuyucumuzun takdirinedir. Ama bazıları var ki okuduğunu anlamadan adam cephe alıyor. Cephe almasını da geçtim. Yahu biz dedik olacak diye ayet mi var. Yazdıklarımız olmayabilir de, sonunda ölüm yok ya!.  Ama şükür 10 yıldır tek bir seçimde şaşırmadık sonuçları ki o nedenle değerleniyormuşuz.  

Eee yorum parayla değil ya!. Para alsak mı ki acaba?. Vallahi para istesek kaçar hepsi kimsenin ağzını bıçak bile açmaz. Geçin ucuz siyaseti beyler. Asıl konu eğer böyyük adamlarsanız ilçemizde bozulan değerlerimize sahip çıkalım. Mesela küçük yaşta ki erkek veya kız çocuklarına yapılan tacizleri gündeme getirelim, Olmadı mı içiniz açmadı mı?. Bizim de açmıyor o zaman Engellilerin sorunlarını gündeme getirelim. Onlar için Çarşamba'yı yaşanır bir hale getirelim. Bunu da mı tutmadınız.

Yatırım konularını gündeme getirin yardımcı, destek olalım. Ne istiyorsunuz. Bizler iş veremeyiz, istihdam alanı yaratamayız, büyük paralar beleşe kimseye veremeyiz. O zaman derdiniz ne?. Lütfen birazcık okuyun ve okuduğunuzu anlayın. ÇARŞAMBA GELİŞEN VE DEĞİŞEN BİR İLÇE KONUMUNDA VE GÜN GEÇTİKÇE DE GELİŞMEYE DEVAM EDİYOR. BİRİLERİ İSTESE DE İSTEMESEDE. ÖNEMLİ OLAN GELİŞMEYİ YOZLAŞTIRMADAN SAĞLAMAKTIR.  Gerisi bana göre hikaye...

O zaman önümüzde Kurban Bayramı var. Kurban Bayramında bari günahlardan arının derim. Kurban kesin ama kurban olmayın.  Hele hele Diyanet vekaleten kurban kesimini de hazır yaparken, birileri vekaleten kurban olmasın. Okuyun, eğitilin, eğitin ve kendinizi toplayın.Ne olmak istediğinize karar verin ve hedefe yürüyün.

Önünüze gelene aklınıza geldiği gibi konuşarak, hareket, hakaret ve sözler sarf ederek değil, tam tersine akıllı, oturaklı ve bilinçli konuşun. Çünkü insanlara liderlik yapmak çok zordur. Ama bizim sözde Liderlerimizin çoğu veya diğer deyimle bizlerin yöneticisi konumunda ki bazı sözüm ona böyyük adamlar insanları birbirine kırdırmaktan zevk alıyor. O bunu dedi, şu şunu dedi muhabbeti ile hala köşe başı kadınları gibi akılları sıra birbirine düşman ediyor herkesi. Ama artık yıl 2013 ve bitmek üzere. İnsanlar teknoloji ile eğitimi geliştirdikçe bu yobaz dedikoduculara fazla değer vermiyor. Belki birileri anlamıştır bu mesajı. Kimse kimseyle artık birileri istedi diyerek düşman olmuyor, kırıp dökmüyor anlayacağınız. Sizin saltanatınız bitti beyler. Mafyası, tefecisi, huzur bozanı, devlette dayım var muhabbetleri bitti. O zaman ya adam gibi çıkın sokağa. Ya da susup kırın bacaklarınızı ve ne olur artık ebediyyen oturun kıçınızın üstüne...

Mutlu ve (sağ)-lıcakla kalın.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Erol ŞEKER Arşivi
SON YAZILAR