‘BİZ BU SEÇİMİ KAZANIYORUZ’

‘BİZ BU SEÇİMİ KAZANIYORUZ’
CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü, “Sahadaki çalışmalarımız sırasında, paylaştığımız projelerimiz büyük ilgi ve destek görüyor. Kentin sorunlarının yanı sıra vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına yönelik söylemlerimiz takdir topluyor.” dedi

CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü, “Sahadaki çalışmalarımız sırasında, paylaştığımız projelerimiz büyük ilgi ve destek görüyor. Kentin sorunlarının yanı sıra vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına yönelik söylemlerimiz takdir topluyor. Sahada gördüğümüz ve kamuoyu araştırmalarına yansıyan gerçek, biz bu seçimi kazanıyoruz” dedi.

25 ŞUBAT TARİHİNDE PROJELERİNİ ANLATACAK

CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. İlçe ilçe, mahalle mahalle gezerek 7’den 70’e herkesle temas kuran Öncü, vatandaşlardan büyük ilgi ve sevgi görüyor. 25 Şubat Pazar günü saat 14.00’de, Şehit Ömer Halisdemir Salonu’nda proje tanıtım toplantısı yapacaklarını dile getiren Öncü, “Samsun’a vizyon kazandıracak projelerimizi kamuoyuyla paylaşacağız. Tüm Samsun halkınıtoplantımıza davet ediyorum. Samsun'u değiştirmeye, dönüştürmeye, Samsun’a öncü olmaya geliyoruz” dedi.

‘KENT SORUNLARINA DAİR ÇÖZÜMLERİMİZİ ANLATACAĞIZ’

Samsun'un sorunlarını, ihtiyaçlarını bildiklerini vurgulayan Cevat Öncü, “Mesleki deneyimimizle ve birikimlerimizle, Samsun'un çözülmeyecek problemlerinin olmadığını, bizim bu problemleri çözmeye aday olduğumuzu belirtmek istiyorum. Proje tanıtım toplantımızda kentin sorunlarına dair çözümlerimizi anlatacağız.” diye konuştu.

İki aydır sahada aktif olarak seçim çalışmalarını sürdürdüğünü. ifade eden Cevat Öncü şunları söyledi:

‘SÖYLEMLERİMİZ TAKDİR TOPLUYOR’

“İlçe ilçe, mahalle mahalle geziyoruz. Vatandaşlarımızla buluşup, kucaklaşıyoruz. Sahadaki çalışmalarımız sırasında paylaştığımız projelerimiz büyük ilgi ve destek görüyor. Kentin sorunlarının yanı sıra vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına yönelik söylemlerimiz takdir topluyor. Sahada gördüğümüz ve kamuoyu araştırmalarınayansıyan gerçek, biz bu seçimi kazanıyoruz.”

Kaynak:HABER EXPRES ( HABER MERKEZİ)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir