Erol ŞEKER

Erol ŞEKER

Biz başkanla anlaşmadık, hakkını verdik ve KÜME DÜŞTÜK…

Biz başkanla anlaşmadık, hakkını verdik ve KÜME DÜŞTÜK…

 

Son zamanlarda köşe yazılarım da aksamalar meydana gelmesi nedeni ile herkesten özür dileyerek başlamak istiyorum bugünkü yazıma.  Bu akşamların nedenini önümüzde ki günlerde geniş bir şekilde sizlerle paylaşacağız. Bu gün iki konu ile kısaca birlikte olmayı düşündüm. Gelişen olaylar bizi buna yöneltti.

Efendim birisi geçtiğimiz hafta İlçemizi mağdur eden İçme Suyu konusu ile başlamak istiyorum.  İçme suyu konusu çoğunun beklediği gibi haber şekli ile çıkmadı(!) Elbette ki herkes neler oluyor diyerek bizlere hafta sonu boyunca tepki olarak yansıdı. Konu içme sularında ki ana borunun kırılması neticesinde İlçenin hemen hemen 2 gün İçme suyundan mahrum kalması ile başladı. Biz haberin kaynağını çok iyi biliyor ve yakından takip ediyoruz. Evet, boru kırılır kırılmaz Belediye ekipleri çalışmayı başlattı ve ilk gün gece tamiri yapılarak sular akıtıldı. Ancak yağışlı hava ve Ayvacık yolu yapımı esnasında gevşeyen toprak nedeni ile toprak kaymaları olması tamir edilen ana borunun yeniden kırılmasına neden oldu.

Birilerinin dediği gibi ,”Ne içme suyu satıcıları ile ne de biz başkanla anlaşmadık”

Bu konu Çarşambanın meselesi idi ve bizde o nedenle hassas davrandık ve gerekeni nasıl özverili şekilde Belediye yaptı ise, biz de aynı titizlikle konuyu takip edip sizlere aktardık. Özellikle Cuma Namazına giden vatandaşların tepkisi belki suların olmaması nedeni ile haklıydı ama o kadar da abartılı şekilde hakaretlere varan cümlelerle itham edilmesi bana göre hakkaniyetten uzaktı. Kim haksız yere konuştu ise sanırım Belediye ekiplerinden ÖZÜR dilemeleri ve haklarını helal etmelerini istemlerini beklerim.

***   

İkinci konu Çarşambaspor… Ve düştük ey Çarşamba… 3. Lig.3. Grupta tüm inancımıza ve desteklerimize rağmen 3. Ligden Yeşil beyazlı takımımız artık MATEMATİKSEL OLARAK DA DÜŞTÜK EY HALKIM... Yani İlçe olarak düştük. Belde olarak Düştük. İnşallah son gayret Samsunspor olarak düşmeyiz de tek temennimiz o olur. Kaldı ki Samsun- G. Antep maçı çok önemliydi 1 puan çıkartabildik. Kaçan 2 puanı inşallah çok aramayız.

Gelelim yeniden Çarşambaspor’ a… Bu Ligden ne İbrahim Hancı, Ne İsa Turan tek başına bu takımı düşürmedi. Bence bu takımı el birliği içinde BAŞKAN, YÖNETİM KURULU ÜYELERİ VE FUTBOLCULAR DÜŞÜRDÜ. Bu saatten sonra DÜŞMEDİK diyen yalan konuşur. Yönetici yöneticilik dışında oyunlarla koca ligi izlerse, para verip adam gibi takım kurmasalar olacağı budur.

Yıllarca BAL Liginde süründük durduk ve geçen yıl şans yüzümüze güldü ve 3. Lige çıktık. Ama inmemiz çok tez oldu. Bafraspor kadar bile olamadık. Demek ki İlçemizin yöneticileri ilçeye sahip çıkmadı. Sahip çıkıyormuş gibi görünüp, yalnızları oynattılar. Futbolcu umurunda değil. Takım düşmüş, çıkmış. Hepsi parsını aldı. Suçlu mu? Söyleyeyim.

Murat Bilgin, Fikretcan, Ahmet Acar. Onlar bu takımda olmasa idi kalırdık. Yöneticisi, hocası bu çocuklarla uğraştığı kadar beceriksiz futbolcuları transfer eden zihniyetler ne yaptı. Bari iyi adamlar alsaydılar. 2. Yarıya körler, sağırlar bir birini ağırlayarak girdiler. Kimse konuşmadı. Sonra herkes ahkâm kesti oynamayan oyuncular alındı diyerek. Peki, o futbolculara verilen paralar neden verildi. Bari aynı kadro kalsın seneye para almadan oynatılıp yeniden 3. Lige çıkartsınlar da borçlarını ödesinler. Bu taraftarın suçu neydi? Yine bu çocukların eline kaldınız peki şimdi ne yapacaksınız? Aydın hoca ile mi yola devam edeceksiniz. Sizin yöneticiliğiniz bu kadarmış. Akşam sabah muhabbetleriniz kabul oldu. Allah kabul etsin.  Şimdi oynayın bakalım kimle oynayacaksınız. İddiadan, Şampiyonluk Priminden, sponsorlardan gelen maddi yardımları ne yaptınız. Bu takımın değeri her maçta 600 ile 800 milyar arasında gidip geldi. Peki, bu takıma en az 1 milyon gelir elde edildi. (1 trilyon) BU PARALAR NEDEN TAKIMIN KÜMEDE KALMASI İÇİN TAKIMA HARCANMADI?. Daha durun yazacaklarım ileride.  Ben ne İsa’yı, ne Musa’yı, ne İbrahim’i ne de başkasını suçlamıyorum. Suçlu Kim derseniz? İlk başta TÜM YÖNETİCİLER. Gerisi hikaye…  Pardon bu arada almadığınız Bülent hocanın takımı nerede ve ne durumda bir bakın isterseniz. Neden aldığınızı da siz açıklamazsanız ben yazacağım merak etmeyin. Sizin futbol anlayış ve zihniyetiniz bu kadarmış…

Mutlu ve (sağ)-lıcakla kalın…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erol ŞEKER Arşivi