Bisikletçiler Yılmazı ziyaret etti

Bisikletçiler Yılmazı ziyaret etti
Perşembe Akşamı Bisikletçilerinden(PAB) Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odasının yeni başkanı Ahmet Yılmaz’ı makamında ziyaret etti

HABER-FOTO: Serkan KARAHAN

Yaklaşık bir yıldır gönüllü bir birliktelikle Çarşamba’da bir araya gelerek her Perşembe akşamı bisiklet süren Perşembe Akşamı Bisikletçileri, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odasının yeni Başkanı Ahmet Yılmazı makamında ziyaret etti.

İlk olarak İzmir’den başladıktan sonra Türkiye’nin dört bir tarafına dağılan ve gönüllü bir bağ ile her Perşembe akşamı bir araya gelerek bisiklet sürenler 60 il ve ilçede bu organizasyonu yapıyorlar. Çarşamba’da da her Perşembe bir araya gelerek bisiklet süren PAB’cılar, ÇTSO başkanı Ahmet Yılmaz’ı yeni görevinden kaynaklı tebrik ederken, bisiklet kullanımının yaygınlaşması için destek istediler.

Ahmet Yılmaz, kurdukları birliktelikten kaynaklı PAB’cıları tebrik ederken yurt dışında bisiklet kullanımının çok yaygın olduğunun altını çizdi. Ahmet Yılmaz Çarşamba’da da bisiklet kullanımının yaygınlaşması için Perşembe Akşamı bisikletçilerine destek olacağını açıkladı.

Perşembe Akşamı Bisikletçileri ile birlikte ziyaret eşlik eden Finlandiyalı bir bisikletçi ise renkli görüntülerin oluşmasını sağladı. 

bisikletciler-yilmazi-ziyaret-etti2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber