Bisiklet Turunun Finali Çarşamba’da tamamlandı

Bisiklet Turunun Finali Çarşamba’da tamamlandı
Yavuz Selim Uluslararası Karadeniz Bisiklet Turunun Finali Çarşamba’da tamamlandı

Türkiye Bisiklet Federasyonu'nun 2019 faaliyet programı çerçevesinde düzenlenen Yavuz Sultan Selim Uluslararası Karadeniz Bisiklet Turu, Rize'de başlayan ve 5’i yabancı 14 takımdan 82 bisikletçinin katıldığı yarışın 3. ve son etabı 19 Mayıs'ta Samsun Çarşamba’da sona erdi.

Yavuz Sultan Selim Karadeniz Bisiklet Turu’nun Giresun-Samsun arasında gerçekleşen final etabını Salcano Sakarya BB takımından Onur Balkan kazandı. Torku Şekerspor bisikletçisi Batuhan Özgür günü ikinci tamamlarken, Ukrayna Milli Takımı’ndan Vitaliy Buts üçüncü oldu.

Yavuz Sultan Selim Karadeniz Bisiklet Turu’nun galibi ve Sarı Mayo’nun sahibi Salcano Sakarya BB takımından Onur Balkan oldu. Balkan tur boyunca gösterdiği performans ile en iyi sprintere verilen Yeşil Mayo’yu da kazanan isim oldu. En iyi tırmanışçının giydiği Kırmızı Mayo'yu ise Ukrayna Milli Takımı’ndan Oleksandr Prevar elde etti.

Yarışmada dereceye giren sporcuların ödüllerini Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, İlçe Emniyet Müdürü Turgay Begen, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Şevki Gülay ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın takdim ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber