Kadir Erol

Kadir Erol

Bişeyler Ters Gidiyor

Bişeyler Ters Gidiyor

Yeni bir yıla girdik, milletimize hayırlar getirsin inşallah. 17 yıldır ülkemizi yöneten AKP,muhalefetin nefesini hiç bu kadar hissetmemiş olsa gerek.

Ülkemizde muhalefet boşluğu olduğu doğrudur. Son zamanda biraz Akşener, biraz Özgür Özel, bakın Kılıçdaroğlu demiyorum.

Bahçeli zaten iktidar ortağı olmuştur. HDP-PKK’nın gölgesinden çıkamadığı için gözümde konuşmaya bile değer bir parti değildir.

İktidar Suriye konusunda yanlış yapmıştır, onlara harcanan para gösterilen ayrımcılık içimizi acıtıyor. Ama AKP iktidarı nedense bunu görmemekte ısrar ediyor.

Dün taksim de yılbaşı kutlayan Suriye’li onursuz haysiyetsiz insan müsveddelerini görünce bunun sorumlusu AKP ‘ye beddua ettim.

Bizim çocuklarımız Suriye’de şehit olurken Suriye’li onursuz şeref yoksunu erkekler yılbaşı kutladı.

AKP’ye oy verenler sanırım bunun tek sorumlusu olarak sıkıntı yaparak tercihlerinden ötürü utanmışlar mıdır?.

Her yıl ortalama 300 bin doğum yapan ve onlara vatandaşlık vermek gerekir diyen Sayın Soylu şehitlerimizi düşünerek hiç utanmış mıdır çok merak ediyorum.

İktidar, görünen o ki halktan yana değil yandaş işadamlarının yanındadır. Ve sanırım artık sessiz çoğunluk bunu seyretmeyecek.

Bu sefer kendini umursamayanlara milletimiz bunun hesabını soracaktır. Milletimiz bu kadar sıkıntı çekerken itibarın tasarrufu olmaz diyecek kadar rahatını düşünenlerin rahatı kaçacak.

Milletimizle resmen dalga geçiliyor. Milletin parasıyla muhtarları yurtdışına tatile gönderenler, şimdide 1000 muhtarı yine milletin parasıyla hacca gönderecek kadar kul hakkından Allahtan korkmaz bir hale bürünmüştür.

Görevi Allah için doğruları söylemek olan bir imam çıkıp ta ‘yahu kardeşim vallahi bu kul hakkına girer haramdır’ demiyor. Yazıklar olsun.

Diyanet zaten adeta AKP’nin seçim bürosu gibi çalışıyor. İçlerinden onurlu şerefli Allah rızası için yapılan yanlışa bu yanlıştır diyecek bir kişi dahi çıkmıyor. Bir imam hatipli olarak bunlardan utanıyorum ve hakkımı helal etmiyorum.

Sizler bu gün iktidarsınız güçlüsünüz iktidarınızın devamı için her türlü iftira baskı ve zulme başvuruyorsunuz, Unutmayın sizde bir gün bu iktidarınızı kaybedeceksiniz. Daha önemlisi bir gün sizde öleceksiniz, gururlanma padişahım senden büyük Allah var....

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kadir Erol Arşivi

Vicdan

19 Ağustos 2019 Pazartesi 10:02