“Birlik ve beraberlikle tekrar ayağa kalktık”

“Birlik ve beraberlikle tekrar ayağa kalktık”
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, “Türkiye’de son 1 senede yaşadıklarımız dünyada herhangi bir ülkede yaşansaydı hayatta ayağa kalkamazlardı. Biz birlik ve beraberlik sayesinde tekrar ayağa kalktık” dedi.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Bafra Ticaret Borsasının 25. Kuruluş yıldönümü kapsamında düzenlenen “Türkiye'nin Ekonomik Geleceği" konferansına katıldı. Bafra Toplantı ve Davet Salonunda düzenlenen konferans ve ödül töreninin açılışında konuşan Bafra Ticaret Borsası Başkanı Namık Kibaroğlu ile Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar, oda çalışmaları hakkında bilgi verdi.

“Yatın kalkın Allah’a şükredin”

Oda başkanlarının konuşmalarının ardından konuşan Hisarcıklıoğlu, “Bafra’ya baktığınız zaman ovasıyla, toprağıyla, insanıyla farkını göstermektedir. Allah’ın en büyük şanslı kullarından birisi de sizlersiniz. Niye şanslıyız derseniz Allah bir ova vermiş sizlere kuru dalı dikse yeşeriyor. Bir de benim geldiğim memlekete baksanız Kayseri’nin ilçelerine bakın, bir de Samsun’un Bafra ilçesine bakın. Allah size böyle güzel bereketli hem iklim vermiş hem toprak vermiş. Her tarafından bereket fışkırıyor. Yatın kalkın Allah’a şükredin. Ben diyorum ki Kayseriliye 5 vakit namaz farzsa, Bafralıların 5 vakit şükür namazı kılması lazım ki ancak öyle kurtarır” dedi.

Bafra’ya okul sözü

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği olarak “81 İlde 81 Okul” kampanyası başlattıklarını belirten Hisarcıklıoğlu, “Samsun’da yaptığımız okulun açılışını yapacağız. 81 ilimiz bittikten sonra 160 ilçemizde de birer tane okul yapacağız. Bunların içerisinden bir tanesi de Bafra’da olacak. Burada ödül alacak her kardeşimi yürekten kutluyorum. Ödül almayan kardeşlerimi de kutluyorum. Çünkü Türkiye’de son 1 senede yaşadıklarımız dünyada herhangi bir ülkede yaşansaydı hayatta ayağa kalkamazlardı. Biz birlik ve beraberlik sayesinde tekrar ayağa kalktık” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından 2016 yılında yüksek düzeyde gelir vergisi veren iş adamlarına ve ayrıca 2016 yılı dolayısıyla üyeler arasında tescil işlem hacmi sıralamasında ilk 5’e giren üyelere ödülleri verildi.. Bafra Ticaret Borsası Başkanı Namık Kibaroğlu, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar katılımlarından dolayı TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkür ederek çeşitli hediyeler verdiler.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu da başkalara tobb kültür hizmeti olan Dede Korkut kitabını hediye etti.

İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir