“Birlik olursak her şeyi başarırız”

“Birlik olursak her şeyi başarırız”
Samsunspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, basın mensuplarının karşısına çıktı. Büyük bir camiaya geldiğini belirten İsmet Taşdemir, camia içerisinde birlik ve beraberliğin olduğu sürece başarının geleceğini söyledi.

Yılport Samsunspor’a geldiği için mutlu olduğunu belirten İsmet Taşdemir, “Düşüncelerim çok yoğun. Kendi adıma gurur duyduğum yerde oturuyorum. Bir camianın çalışanı olmak, o camiaya bir şeyler katmak beni dünyanın en mutlu insanlarından bir tanesi yapacaktır. Ama bunlar sadece yalnız olmaz. Ne zamanki büyük camialar bir olur, birlik olur o zaman yapamayacakları hiçbir şey olmaz. Tek temennim önce takımımızla başlayıp, daha sonra basınımız, taraftarlarımız ile birlikte olup bu takımı layık olduğu yere getirmektir. Dolayısıyla benim tek hedefim bu. Bu hedefte bana basınımız ve taraftarlarımız yardımcı olursa, başaramayacağımız işin olmayacağının düşüncesi içerisindeyim. Dolayısıyla da bu düşünce ile geldim. İnşallah hep beraber muvaffak oluruz” dedi.

Ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayan İsmet Taşdemir, “17’de 17, 15’te 15 bu takımın yapamayacağı şeyler değil. Ama bize hedefe götürecek puanlar bizim için önemli. An gelecek bir puana ihtiyacımız olacak. An gelecek bir gole ihtiyacımız olacak. Dolayısıyla bizim için her maç önemli. Geride 15 maç var. Bizi şampiyon yapacak puanların hesabına düşelim. Sonuçlar maçlar ve mücadeleler sahada yapılıyor. Dolayısıyla biz oraya kitlenelim. 15’te 15 gibi bir söylemim yok. Bizi şampiyonluğa götürecek puan ya da puanlar neyse biz onları almanın derdine düşeceğiz” diye konuştu.

Takıma bir tane oyuncu istediğini ifade eden İsmet Taşdemir, “Takıma bir tane oyuncu istiyorum. Alabilirsek onu da alıp transferi kapatmayı düşünüyorum. Mevki ya da oyuncu ismini söylemek istemiyorum. Bir oyuncu arkadaşımızla ilgileniyoruz. Onu da alırsak transferi kapatacağız” şeklinde konuştu.

Takımın bir parçası olduğunu ifade eden İsmet Taşdemir, “Devre arasındaki kampta gelmeyi bende isterdim ama biz şimdi bundan sonraki zaman dilimine bakacağız. Oyuncuların büyük bir kısmını daha öncesinden tanıyorum. Bazı oyuncuların 1’inci ligde oyunlarını çok seyretmiştim. Ama çalışmadan hiçbir şey söyleyemem. Ben zor bir yükün altına girdiğime inanmıyorum. Dolayısıyla gittiğimiz yolda zorluklar, sevinçler ve üzüntüler de olacak. Bunların bir ve birlik olduğumuz sürece üstesinden geliriz. Ben buranın bir parçasıyım. Kendimi öyle hissediyorum” dedi.

Göksel Gencer’in de kendi ekibinde olduğunu belirten İsmet Taşdemir, “İsmail Uyanık ile Pazar günü akşam telefonla görüştük. Ertesi günde Samsun’a geldik. Göksel Gencer ile 1994-1995 yılından beri birlikteydik. Teknik direktörlüğe başladığımdan beri birlikteydik. Dolayısıyla üzüntümüz çok fazla ama hayat devam ediyor. Biz de buraya geldikten sonra Göksel Gencer de bizimle olacaktı. Ekibimde Fatih Çiçek, Hakan Dolutaş, Cem Yanık, Recep Sermetboyar olacak. Ayrıca Yılport Samsunspor’dan da Emre Bayraktar ve Cenk İşler olacak. Kaleci hocamız ile ilgili de 10 günlüğüne altyapı hocalarımızdan Mehmet Bayraktar gelecek. Daha sonra ileride düşünülen ve bize de çok katkı sağlayacağına inandığımız bir kaleci antrenörümüzde gelecek” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir