Birey Dershanesi’nin yeni binası hizmete açıldı

Birey Dershanesi’nin yeni binası hizmete açıldı
7 yıldır Çarşamba’da hizmet veren Birey Dershanesi’nin yeni binası hizmete Mehter Takımının gösterileri eşliğinde görkemli törenle açıldı.

 

HABER-FOTO: Serkan KARAHAN

Yaklaşık 7 yıldır Çarşamba’da öğrencilere hizmet veren Birey Dershanesi’nin, Çarşamba Yunus Emre Caddesindeki yeni hizmet binasının açılışı dün törenle yapıldı. Öğrencilere kaliteli eğitim vermeyi kendilerine amaç edinen dershane yeni hizmet binası ile birlikte öğrencilerine daha kaliteli bir eğitim vermenin planlarını yapıyor. Mehteran takımıyla birlikte yapılan açılış dikkat çekerken, yeni hizmet binası dualar eşliğinde açıldı.

Birey Dershanesi’nin açılışına katılan Eski Bayındırlık ve İskân Bakanı AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir yaptığı konuşmada, Çarşamba’nın eğitim alanında büyük ilerlemeler kat ettiğini, yeni açılan iki fakültenin de bunun en büyük göstergesi olduğunu dile getirirken Çarşamba’da yeni bir üniversite için adımların atıldığını vurguladı. Demir, Eğitim alanında açılan bu tarz kurumlarla birlikte Çarşamba’nın eğitiminin önemli bir yere geldiğini kaydetti.

Birey Dershanesi’nin yeni binasının açılış törenine, Eski Bayındırlık ve İskân Bakanı AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir’in yanı sıra, Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Kefeli, Çarşamba AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Köse, İlçe Milli Eğitim Müdürü Telat Aktaş, MHP Çarşamba İlçe Başkanı Baki Demirtaş, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Ahmet Yılmaz, Yeşilırmak Dershanesi, Müdürü Alaettin Sarı, Haber Expres Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Erol Şeker, Kurum müdürleri ve öğretmenler ile birlikte öğrenciler ve velileri katıldılar.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber