MUSA BALA

MUSA BALA

Biraz siyaset, biraz alkış, biraz gariplik...

Biraz siyaset, biraz alkış, biraz gariplik...

 

İstanbul’da Seçimi kim kazanır...

Öncelikle bu seçimin Ak Parti adayına oy vermediğine pişman olanlarla Ekrem İMAMOĞLU’nun mağdur edildiğini düşünenler arasında geçeceği aşikar. DSP ve bazı partilerin Ekrem İMAMOĞLU adına çekilmesi Saadet Partisinin de kendi adayıyla seçime gitmesi neyi ne kadar değiştirir göreceğiz.

 

Bence İstanbul’u Türkiye’nin bir aynası olarak kabul etmemiz lazım bu da demek oluyor ki hükümetin önünde bekleyen (EYT’liler , 3600 gösterge)gibi konularda atacağı adımlar seçimi doğrudan etkileyecek bir ayda ne, ne kadar değişebilir ki diyenler 2015 seçimlerinde Haziran / Kasım ayları arasındaki seçimlere bakması yeterli sanırım.Ben hükümetin seçim sonrasına bırakacağız seçim sonrası çıkaracağız açıklamalarının halkta karşılık bulacağını düşünmüyorum.Tabiri caizse peşin çalışmak istiyor millet.EYT’nin ekonomiye getireceği yük konusunda temkinliler sonuçta İstanbul kazanılsa da kaybedilse de 4,5 yıl ülke yönetilecek ama 3600 söz olarak verildiyse biran önce yapılmalı.


Gelelim İMAMOĞLU cephesine onun işi daha kolay çünkü mağdur konumunda olduğunu düşünenler azımsanmayacak kadar Ama Binali yıldırımı da kimse küçümsemesin  malum eski kurt ne yapar ne eder seçimi lehine çevirir mi ?

Elbette ki önümüzdeki günlerde yapılacak açıklamalar ve atılacak adımlar seçim ibresinin yönünü tayin edecektir..

 

Alkış, Alkış...
 

Bugün ki Alkış  ‘’Tekstil Kent ‘’ Projesini hayata geçirmeye çalışan Halit Doğan ve ekibine....

Bu proje hayata geçtiğinde planlanan 3 bin istihdam aileler ile birlikte 10 binin üzeri kişiyi etkileyecek tüm kesimlerin desteklemesi gereken proje umarım planlandığı gibi gider.Biz sivil toplum örgütleri olarak böyle projelerin hep arkasında oluruz.

Çarşamba Terziler Odası’da bu projenin içerisinde olması uzun yıllarca ilçemizde özlenen iletişim ve koordinasyon bütünlüğünün yeniden sağlanması beni ayrıca mutlu etmiştir, Çarşamba Terziler Odası Başkanı Enver Yılmaz hakkıyla proje de üstüne düşeni yapacaktır.

Zaten çalışkan ve bir o kadar da esnafı için didinen, uğraşan başkanlarımızdan bir tanesidir. Biz de inşallah Tekstil kent projesi hayata geçtiğinde ulaşım ayağın da rol oynayacağız, malum ulaşım da bizden sorulur.


Okullara 2 ara tatil ekleyen Bakan Selçuk’a….

Bir alkışta Filistin’e1.5 milyon euro bağışlayan Ronaldo’ya...

Tekrar Şampiyon olan Galatasaray’a alkış alkış…



Gariplikler...

‘Fener Ol’ kampanyası için otobüsle işe giden asgari ücretlinin ferrari ile işe giden futbolcular için yardım toplaması...Bi terslik var sanki...

Türkiye Kupası final maçına en iyi hakemi atayacağız deyip Suat ARSLANBOĞA’yı atamaları...

Çok garip...     


Hayırlı Olsun...

       Kararnamesi yayınlanan Çarşambalı hemşerimiz İl Kültür ve turizm Müdürü Adnan İPEKDAL’a da hayırlı olsun. Türkiye  Samsun’u Müge ANLI’nın programlarından değil doğal güzellikleri, kaplıcaları, kayak merkezleriyle ,yaylalarıyla tanısın artık.

Gönüllerde buluşmak dileğiyle…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
MUSA BALA Arşivi
SON YAZILAR