“Biraz sahip çıkın”

“Biraz sahip çıkın”
Cumhuriyet Halk Partisi Terme İlçe Başkanı İbrahim Yavuz, “Terme Belediyesi yöneticilerinin rüşvet ve yolsuzluk iddiaları için belediye adına yaptıkları açıklama cevap değeri kazanmadığı gibi kamuoyunu aydınlatıcı bir bilgi de barındırmıyor” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Terme İlçe Başkanı İbrahim Yavuz,yaptığı açıklamasında, “Samsun Büyükşehir Belediyesi’nde başlayıp Terme Belediyesi’ne uzanan yolsuzluk ve rüşvet iddialarında Terme Belediyesi'nin “hedef gösterilerek haber yapılan asılsız iddialar olarak nitelendirilip yapılan açıklamada sanki orta bir skandal yokmuş gibi adı geçen şahsın işe giriş-çıkış tarihlerini vermek kamuoyunun sorularına cevap değildir. Ayrıca “...iddia edilen zimmet- senet iddiaları ile ilgili kurumumuza ulaştırılmış herhangi bir bilgi, belge veya beyan bulunmamaktadır. diye açıklama yaparak bu işin içinden çıkılabileceğinin düşünülmesi de ayrıca trajikomik bir durumdur. Terme Belediyesi resmi bir kurumdur, hedef gösterilemez. Hedefte olan kurumun koltuklarında oturan sorumlularıdır ve cevap vermesi gereken de kurum değil belediye başkanıdır. Kamuoyunun beklediği sorular hala cevap bulmadı. Belediye Başkanı’nın çıkıp konuyu o zamanda yaşananları eğrisiyle, doğrusuyla anlatmalıdır ki Terme’yi, Terme halkını ve Terme Belediyesi’ni ilgilendiren böyle bir sorunu bir an önce açıklığa kavuşturmalıdır. Böyle bir yolsuzluk var ise  “Görmedim, Duymadım, Bilmiyorum” u oynayamazsınız gereği ne ise yapmalı, soruşturulması başlatılıp, arkasında kimlerin olduğuna varıncaya kadar aydınlatmalısınız. Yoksa bu zamana kadar tatmin edici bir cevap veremeyişinizin başka bir nedenimi var?

Burada bir “Terme” adı var ve temizlenmelidir!  Eğer konu hakkında bir fikriniz bilginiz yok ise çıkıp bunu da kamuoyuyla paylaşmanız gerekir. Susarak bir yere varamayacağınız gibi gün geçtikçe üzerinizde kuşkular artacak, Terme adının üzerinde ki itibarda azalacaktır. Unutmayın sizler Terme'yi temsil ediyorsunuz.

Göreve geldiğiniz hatta aday olduğunuz günden bu yana halka aşıladığınız deyim yerindeyse Terme’yi uçuracak vaatleriniz de masallardaki yerini aldı... Neyi bekliyorsunuz seçim zamanını mı ! 55 projeden geçtik Terme’nin üzerindeki şaibeyi kaldırın, sonrasında  Terme’ye katkısı olacak 5 tane iş yapsanız yeter. Marka değerini arttıracak, istihdam sağlayacak, İlçemize gereken değeri kazandıracak!Terme’yi sahipsiz bıraktığınız yeter, artık biraz sahip çıkın.!” şeklinde konuştu

                                                                          

                                                       

                                                       

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Siyaset