BİR YILIN EMEĞİ

BİR YILIN EMEĞİ
Samsun Çarşamba Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen sergi ve belge töreni Çarşamba Cemil Şensoy Kültür Merkezi’nde yapıldı.

 

Çarşamba Halk Eğitim Merkezi’nin geçtiğimiz dönem içerisinde açtığı kurslarda belge almaya hak kazananlar ve kurslarda üretilen ürünlerin sergi ve açılış töreni Cemil Şensoy Kültür Merkezi’nde yapıldı.

El sanatlarından spora, bilgisayar teknolojilerinden endüstriyel üretim alanlarına kadar her alanda 16.049 kursiyerin kurs gördüğü kurslar sonucu belge almaya hak kazananlara belgeleri verilen törende, açılış konuşmasını yapan Çarşamba Halk Eğitim Müdürü Seyit Özgürel, “2012-2013 Eğitim öğretim yılında 17 alanda 84 branşta açılan kurslarımızdan başta kişisel gelişim ve eğitim alanında olmak üzere 984 kurs düzenlenmiş, bu kurslarda 289 öğretmen ve 73 kamu çalışanı olmak üzere toplam 362 öğretici görev almıştır” dedi.

Toplantıda ayrıca konuşma yapan Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar ve Canik Belediye Başkanı Osman Genç başarılarından kaynaklı kursiyerleri ve halk eğitim merkezini tebrik etti.

Yapılan etkinlikte son olarak konuşma yapan Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız, “Biz gelip geçiciyiz ama Çarşamba kalıcı. Geçtiğimiz yıl ortaya çıkan bir slogan var; her şey Çarşamba için gerisi teferruat. Bu slogan ile birlikte birçok olanağı bulunan Çarşamba’yı daha ilerilere taşıyacağız. Burada temel mesele, hep birlikte birlik olarak güzel işler yapmaktan geçiyor. Halk Eğitim Merkezi’miz açtığı kurslarla bu alanda Çarşamba’nın önünü açıyor”  dedi.

Hatay Reyhanlı’da gerçekleşen saldırıdan kaynaklı yapılan programda yer alan halk oyunları gösterileri ve müzik dinletileri iptal edilirken, program sertifika töreni ile devam etti.

Sertifika töreninin ardından konuklar halk eğitim bünyesinde yapılan ürünlerin sergisini gezdi.

Düzenlenen programa, Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Siyasi Parti Başkanları, sivil toplum örgütü temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber