“Bir ve Beraber olmalıyız”

“Bir ve Beraber olmalıyız”
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Üretim yapan, istihdam sağlayan, kendi silahlarını yapan, savunma sanayisini her geçen gün büyüten, teknolojisini geliştiren, dışa bağımlılığını azaltan bir ülkeyi istemeyenler geçmişte oldu, bugün de var, gelece

İlkadım İlçesi'nde bir dizi programlar gerçekleştiren AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, ilçede yaşayan Gümüşhanelilerle ve teşkilat üyeleri ile biraraya geldi.
Esnaf ziyareti de yapan Milletvekili Köktaş, vatandaşlarla sohbet etti, geçmiş bayramlarını tebrik etti. 
Milletvekili Köktaş ilk olarak, Samsun Gümüşhane Dernekleri Federasyonu ve Kabaktepe Köyü Derneği'ni ziyaret ederek İlkadım İlçesi'nde yaşayan Gümüşhaneliler ve onları İstanbul'dan ziyarete gelen misafirleri ile biraraya geldi. Burada gündemi değerlendiren ve 23 Haziran'da yapılacak olan İstanbul seçimleri üzerine sohbet eden Milletvekili Köktaş, sıcak misafirperverliklerinden ötürü hemşehrilerine teşekkür etti. 
Milletvekili Köktaş daha sonra AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen merasime katılarak teşkilat üyeleri ile bayramlaşarak sohbet etti. 
Burada da İstanbul seçimlerinin öneminden söz eden Milletvekili Köktaş, herkesin eş, dost, akraba orada kimi varsa onları telefonla arayarak alt yapısı, vizyonu, Türkiye'ye büyük hizmetleri olan Binali Yıldırım beye destek istemelerini söyledi.

BÜYÜK İŞLER YAPILDI
AK Parti'nin iktidara geldiği günden itibaren her alanda büyük hizmetler yaptığını belirten Milletvekili Köktaş, programlarında şunları söyledi; "Ülkemize ve milletimize büyük hizmetler yaptık, yeterlimi değil tabi yapmamız gereken çok büyük işler daha var. Bunları biz bugüne kadar milletimizin desteği ile yaptık, yine milletimizle birlikte, milletimizin desteği ile yapacağız. 
Ülkemiz bu süreç içinde bir çok badireleri milletimizle birlikte milletimizin desteği ile atlattık. E- muhtıra, 367 krizi, Mit müşteşarı krizi, gezi olayları, 17-25 Aralık darbe girişimi, 15 Temmuz hain kalkışma gibi bir çok olayların yanı sıra ekonomik olarak dış müdahalelere de maruz kaldık. Türkiye bunları neden yaşadı, çünkü ülkemiz coğrafi, jeopolitik ve ekonomik olarak çok hassas bir bölgededir. Bütün dünyanın gözü ülkemizin üzerindedir. 

BİR VE BERABER OLMAK ZORUNDAYIZ
Üretim yapan, istihdam sağlayan, kendi silahlarını yapan, savunma sanayisini her geçen gün büyüten, teknolojisini geliştiren, dışa bağlılığını azaltan bir ülkeyi istemeyenler geçmişte oldu, bugün de var, gelecekte de olmaya devam edecektir. 
Bunun için biz güçlü olmak zorundayız. Birlik ve beraberlik içinde bu oynanan oyunlara karşı dim dik durmalıyız. Bugüne kadar bu oyunlara karşı milletimiz ile birlikte durduk, Türkiye dünyada söz sahibi bir ülke haline geldi. 

İSTANBUL SEÇİMİ ÖNEMLİ
Yine bakıyoruz, bütün bu süreçler ve olaylarla yönetimi ele geçiremeyen, Türkiye'ye istediğini yaptıramayanlar son olarak İstanbul seçimleriyle, bunu yapma gayreti içinde olduğunu görüyoruz.
Bu ve bunun gibi zihniyet içinde olanların İstanbul halkına, dünya şehri İstanbul’umuza hizmet edeceğine, proje üreteceğine, insanlarımızı mutlu edeceğine asla inanmıyoruz. Bunların ufku yok, bunlar sadece bir şeye kilitlenmişler.
Bu bir planlamanın, bir karşı duruşun ve ne pahasına olursa olsun AK Parti ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan gitsin de Türkiye ne olursa olsun. Bu bölge üzerinde plan yapanlar, şer güçler de hep aynı şeyi söylüyor. Bunun için bu son eylemi de böyle görmek gerekir.

YILDIRIM'A DESTEK 
Bunun için değerli arkadaşlarım, bizler daha dikkatli ve seçici davranacağız. Algı operasyonlarına asla aldanmayacağız. Bugüne kadar kimin ülkemiz ve milletimiz için hizmet edenleri unutmayacağız. Sağ duyu içinde alt yapısı, vizyonu olan, göreve geldiği andan itibaren İstanbulu ve İstanbulluları dert edinecek, her zaman olduğu gibi gece gündüz çalışacak, hükümet desteği de arkasında olacak olan Cumhur ittifakının adayı Binali Yıldırım'ı desteklemelerini istiyoruz. Bunu sizlerde İstanbul'da olan eş, dost ve akrabalarınıza anlatmalısınız. Çünkü keşke demenin daha sonra faydası yok, seçimde keşkenin telafisi 5 yıl. Bu hassasiyeti lütfen onlara anlatalım " diyerek sözlerine son verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir