Erol ŞEKER

Erol ŞEKER

Bir kere daha haklı çıkmak…

Bir kere daha haklı çıkmak…

 

Eveeet…

Bu işi aslına bakarsanız çok seviyorum. Hele ki birileri cevap verince bu iş çok daha güzel oluyor. Dünkü köşe yazımı hatırlayın. Hatırlayamayanlar ise yazımı www.haberexpres.com.tr adresinde ki internet sitemizden okuyabilirler. Neyse okumayı sıkıntı yapanlara kısaca hatırlatalım biz yinede…

***   

     Ancak ilk olarak önceki gün yazdığım köşe yazıma Çarşambaspor Yönetim Kurulu Üyelerinden Turay Sonkaya mail göndermiş. Kendisine bu hassas davranışı nedeni ile teşekkür ederim de…  De… si güzel ve destekleyen haberlerimizde bizi aramayanlar veya böyle mailler göndermeyenlere üzüldüğümü de belirtmeden geçmeyeyim.

***

     Çarşambaspor Yönetim Kurulu Üyelerinden Turay Sonkaya’nın mail’i noktası, virgülüne dokunmadan yayınlıyorum.

çeksin çeksin
Sayın yazar Erol Şeker.
Ben sizin yazdığınız gibi öyle süslü cümleler kurmam söyleyemem.Ama ben şunu bilirim doğru neyse onu söylerim işin içinde olmadan yorum yapmam. Ben Sayın Belediye Başkanımız Hüseyin Dündar ın avukatı da değilim.Ama şurda bir gerçek var bu takımı Hüseyin bey kurmadı. Kuran şu yada bu diyerek kimseyi de suçlamak istemiyorum bilen biliyor herkesinde burda az veya çok payı var.Belediye Başkanımızın burda yaşadığı maddi ve manevi çabaların ben bizzat biliyorum bilmeden konuşmuyorum tek tek say derseniz de sayarım ama buna sizin verdiğiniz 750 karakter kullanım hakkı yetmez . Desteğe ihtihaç var bunuda siz bilin.Çarşambaspor kimseni malı değildir. Medya elimde diye saldırmayalım kışkırıcı olmayalım : ''ELÇİ DEĞİLİ
M. ( -M- mail bölümünde yer olmadığı için çıkmamış şahsım ekledim.) J

***   

Şimdi Sayın Turan Sonkaya;

    O yazıda Başkan Dündar’ a karşı şahsım adına önyargılı tek kelimemi bulamazsınız. Taraftar ve vatandaşların dile getirdiklerini ilettim. Basın, medya elimde diyerek bu güne kadar hiç yazı, haber yapmadım, kimse de yaptıramaz. Bundan sonra da kimse de muktedir olamaz nasip olursa…

     Bu takımı kim oluşturdu, kim para verdi, kim vermedi, kim oynattı, kim oynatmadı konumuna girmek gerekirse de iyi girerim. Çünkü o konulara bizler girersek, ortada herkes şapkasını önüne koyup oturup düşünmek durumunda kalır.  Mangalda kül bırakmayanlara duyurulur.

     Ve dün mail sonrasında sevgili Turay Sonkaya ile görüştük. Yazının ana fikri üzerinde tartıştık ve konu çözüme kavuşturulmuştur. Yani bizim tarafsız, ilkeli ve dürüst olduğumuzu şükürler olsun açık yüreklilikle bir kere daha net olarak konuşup metleştirdik.

Bu meslekte şahsi kin, öfke, garez, ön yargı olamaz. Bu güne kadar da asla olmadı, olmayacak. Şunu yaz, bunu yaz direktifleri de bizi tanıyan bilir kendilerine döner.

O nedenle herkes rahat olsun. J

     Biz Çarşambaspor takımının öyle yada böyle kötü bir gidişatı olduğunu, dile getirdik.

Ama gelecek günler daha çok şeylere gebedir ve çok şeylerde değişebilir. Biraz sabır göstermek ve dirayetli olmak, dürüst olmak yeterli sanırım.

****

Önce ki gün Van ve görev yaptığım doğunun en şirin İlçelerinden birisi olan Erciş’ te ki deprem bizleri derinden sarstı. Erciş’te acı tatlı 3 yıla yakın bir yaşantım geçti. Erciş halkı kadar güzel, samimi, insana insan gibi davranan, tam bir Türk örf ve adetleri ile gelenek ve göreneklerini yaşatan ve yansıtan şirin bir ilçe. Böyle yer çok fazla görmedim.

     Bu duygularla Erciş ve Van’ da ki deprem de hayatını kaybeden güzel insanlara Allah’tan rahmet, yaralılara şifa ve hayatını kaybeden ailelere, çadırlarda yaşamak zorunda kalan tüm halkımıza acil şifalar ve geçmiş olsun temennilerimi iletiyorum. Geçmiş olsun. L

      Ülkemiz Hain saldırılarda şehit olan 24 Mehmetçiğimizin acısını henüz yüreğinden atamamışken böylesi bir olayla bir kere daha sarsılarak yüreğimizin yangınını bastırtamadık.

Yaradan bu Milleti sıkıntı ve dertten uzak tutmasını ve sağlıklı ve mutlu günler dilerim.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erol ŞEKER Arşivi