Bir gün ansızın geldiler 

Bir gün ansızın geldiler 
Samsun’un Vezirköprü ilçesi Tobruk İlkokuluna habersiz bir şekilde gelen Samsun Atakum Anadolu Lisesi öğrencileri, öğrenci ve öğretmenlere sürpriz yaptılar

Atakum Anadolu Lisesi öğrencilerinin Vezirköprü’deki bazı okullara bir dizi ziyaret yaparak yardım yapmak istediklerini okul idaresine bildirdikleri, ziyaret için 45 kilometre uzaklıktaki Vezirköprü İlçesi Sarıdibek Mahallesi Tobruk İlkokuluna yardımda bulunmayı planladıkları belirtildi. 30 kişilik öğrenci grubu ve okul müdürü ile gerçekleşen ziyarette okulda öğrenim gören 31 öğrenciye kalem, defter, silgi gibi kırtasiye ve mont yardımında bulunan Atakum Anadolu Lisesi öğrencileri haber vermeden gelmelerinin daha anlamlı olduğunu, bu ziyaret ve yardımdan memnun kaldıklarını kaydettiler. 

 

20180119aw283586_02.jpg
Ansızın gelerek kendilerine ve öğrencilere büyük sürpriz yapan Atakum Anadolu Lisesi Müdürü ve öğrencilerine teşekkür eden Okul Müdürü Serhat Yılmaz, yardımlaşmanın maddi olmaktan çok manevi boyutunun önemli olduğunu, bu ziyaretten çok memnun olduklarını ifade etti. Ziyarete öğrencileri ile birlikte katılan Atakum Anadolu Lisesi Müdürü Veysel Yılmaz ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek katkıda bulunan herkese teşekkür etti. Vezirköprü’deki okul ziyaretlerine öğretmen Zeynep Gülırmak’ın öncülük ettiği, bu ziyaretlerde maddi ve manevi desteğin hedeflendiği belirtildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir