BİR DARBE DE “FIRTINA VURDU!”

BİR DARBE DE “FIRTINA VURDU!”
Hafta sonu özellikle Cumartesi akşamı bölgemizde yaşanan fırtınadan çoğu bina ve ağaçlar hasar alırken bir darbe de Çarşamba Şeker Fabrikası totemi yedi

Hafta sonu Cumartesi akşamı Samsun ve bölgemiz ile birlikte Karadeniz bölgesinde yer yer 100 kilometre hıza ulaşan şiddetli fırtına adeta önüne geleni yıktı geçti. İlçede etkilenen bölgelerde çatılar araçların üzerine düştü, ağaçlar ya kökünden yıkıldı veya ortadan kırılarak çevreye ağır maddi zararlar verdi.

Yaşanan fırtınadan etkilenen sadece Çarşamba’da ki evlerin çatıları ve ağaçlar olmadı. Yaklaşık 12 yıldan beridir açılması yılan hikayesine dönen Çarşamba Şeker Fabrikası da fırtınadan nasibini aldı. Şeker Fabrikasının içinde fabrika ve lojmanlarına elektrik veren elektrik üretim santrali şimdilik TMO nun kullandığı fındık depoları olarak hizmet vermeye devam ediyor. Bu alanın güvenliğini sağlayan güvenlikçilerin bulunduğu ve açılması bir romana konu olacak hale getirilen Çarşamba Şeker fabrikasının girişinde bulunan “Çarşamba Şeker Fabrikası” yazılı totem Cumartesi gecesi yaşanan fırtınanın şiddeti ile ortadan kırılarak devrildi.

Hafta sonu nedeni ile dokunulmayan totem bu gün sabah erken saatlerinde kepçe ve kamyon yardımı ile kırılan yerinden sökülerek kaldırıldı.

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber