Bir Çarşamba Klasiği!

Bir Çarşamba Klasiği!
Çarşamba ilçesinde öğle saatlerinde etkili olan Sağanak Yağış, ilçeyi adeta kilitledi. Birçok yol gölete dönerken, Batıyakada bulunan pazaryerinde ki esnafların ürünleri sular altında kaldı

Çarşamba genelinde etkili olan sağanak yağış, ilçeyi kısa sürede etkisi altına aldı. Aniden bastıran sağanak yağış sonucunda Zübeyde Hanım Meydanı, Abdullah Paşa Meydanı ve birçok ana yol adeta gölete döndü. Ulaşımın durma noktasına geldiği yollarda, sürücüler güçlükle ilerlerken, vatandaşlar sağanak yağıştan korunmak için kendince önlemler aldı. Bazı vatandaşlar ise ellerinde ki cep telefonları ile yaşanan ulaşım sorununu cep telefonları ile anbean kaydettiler.

PAZARYERİ ESNAFI'NIN ALTYAPI ÇİLESİ!

Sağanak yağıştan nasibini alan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yanında kurulan Pazar Yeri esnafı büyük ölçüde zarara uğradılar. Sağanak yağışla birlikte ürünleri tamamen sular altında kalan Pazar esnafı, göl olan Pazaryerinde gerekli çalışmaların yapılması için defalarca aradıklarını ancak sonuç alamadıklarını, belediyenin ilgilenmediğini belirttiler. Birçok Pazar tezgahı sular altında kalması sonucu büyük ölçüde zarara uğrayan esnaflar, kalan ürünlerini erkenden topladılar.

Kısa sürede ilçeyi adeta felç eden sağanak yağışın sonrasında vatandaşlar, her yıl bu manzara ile karşılaştıklarını ilçede altyapı adına kalıcı bir çözüm alınması istendi.

HABER: Nuri ŞEKER – Ayhan GONCA

bir-carsamba-klasigi!-(1).jpg

bir-carsamba-klasigi!-(2).jpg

bir-carsamba-klasigi!-(3).jpg

bir-carsamba-klasigi!-(4).jpg

 

 

bir-carsamba-klasigi!-(5).jpg

bir-carsamba-klasigi!-(6).jpg

bir-carsamba-klasigi!-(7).jpg

bir-carsamba-klasigi!-(8).jpg

 

 

bir-carsamba-klasigi!-(9).jpg

bir-carsamba-klasigi!-(10).jpg

bir-carsamba-klasigi!-(11).jpgbir-carsamba-klasigi!.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber