Bir başarı da Anafartalar ilköğretim Okulundan

Bir başarı da Anafartalar ilköğretim Okulundan
Çarşamba Anafartalar İlköğretim Okul’u Samsun genelinde yapılan Güreş turnuvası Grekoromen stilde İl 2.’si olarak Çarşamba’ya bir başarı daha getirdi. Güreşçi minikler, Çarşamba Kaymakamı, Çarşamba Belediye Başkanı ve İlçe Milli Eğitim Müdürünü ziyaret et

 

HABER –FOTO: SERKAN KARAHAN

Samsun’da yapılan Güreş turnuvasında 13-14 yaş grubu Grekoromen stilde il 2.si olan  Çarşamba Anafartalar İlköğretim Okul’u farklı kilo kategorilerinde 1 il 1.liği,1 İl 2.liği ve 5 İl 3.lüğü kazanarak Çarşamba’ya bir başarı daha kazandırdı. Çarşamba Anfartalar İlköğretim Okulu öğrecilerinden Ertuğrul Soycan 73 kiloda il 1.si olan gruplara katılma hakkı kazandı.

İl 2.’si olan Çarşamba Anafartalar İlköğretim Okulu öğrencileri, Okul Müdürü Ali İşyapan ve Beden Eğitimi öğretmeni Cihan Pınar ile birlikte, Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız, Çarşmaba Belediye Başkan’ı Hüseyin Dündar ve İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Telat Aktaş’ı ziyaret etti.

Ziyarette bir açıklama yapan okul müdürü Ali İşyapan “Öğrencilerimiz Samsun’da yapılan Güreş turnuvasında 13-14 yaş kategorisinde il 2.si olarak bize büyük bir gurur yaşattılar bu başarı sadece Anafartalar İlköğretim Okulunun değil tüm Çarşamba’nın başarısıdır. Halk Eğitim Merkezi’nin Mustafa Dağıstanlı Kapalı Spor Salonunda vermiş olduğu güreş eğitim kursunda İsmet Aykul nezaretinde yaklaşık 1 senelik çalışmamız oldu bu çalışmaların neticesinde de İl 2.si olduk Seneye en büyük hedemiz İl 1.si olmak“ dedi. Çarşamba kaymakamı Caner Yıldız Güreş takımında yer alan sporculara birer kitap hediye etti.

anafartalar-(1).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber