BİLGİCİ, ŞANSSIZLIK YAKAMIZI BIRAKMIYOR!

BİLGİCİ, ŞANSSIZLIK YAKAMIZI BIRAKMIYOR!
Türkiye Bölgesel Amatör 4'üncü Grup'ta mücadele eden Çarşambaspor’un Teknik Direktörü Ali Bilgici,”Yeni Amasyaspor maçında da şanssızlık yakamızı bırakmadı ”dedi.

10 KIŞI İLE MÜCADELE ETMEK ZORUNDA KALDIK
Yeni Amasyaspor karşısında iyi mücadele ettiklerini belirten Yeşil-Beyazlı ekibin eknik Direktörü Ali Bilgici,” Karşılaşmaya iyi başlayan taraf bizdik. İlk yarını sonunda acemice yediğimiz golden sonra rakibisin karşısında 1-0 geriye düştük ve bu arada Halit Gündoğdu karşılaşmanın 63’üncü dakikasında gördüğü kırmızı kartla oyun dışında kaldı. 10 kışı ile mücadele etmek zorunda kaldığımız dakikalarda gol pozisyonları bulduk. Değerlendiremediğimiz gibi maç sonrası yaşanan olaylara bir anlam veremiyorum. Saldırıya uğradık “diye konuştu.

HEDEFİMİZDEN UZAKLAŞMAK İSTEMİYORUZ
Turhalspor maçının hazırlıklarına Salı gününden itibaren başlayacaklarını söyleyen Çarşambaspor’un Teknik Direktörü Bilgici,”Hafta sonuna kadar yapacağımız idmanlarla rakibimizin karşısına çıkacağız.Bu arada  hedefimizden uzaklaşmak istemiyoruz. Bu nedenlende Turhalspor maçı dahil tüm maçlarımızı kazanmak zorundayız. Yeni Amasyaspor maçında cezalı duruma düşen Halit Gündoğdu’nun dışında eksiz oyuncumuz bulunmuyor. Eksizler bizin için mazeret sayılmaz ”dedi.
Köksal ÖNER


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber