BİLGİCİ, BASİRETSİZLİKTEN DERT YANDI

BİLGİCİ, BASİRETSİZLİKTEN DERT YANDI
Türkiye Bölgesel Amatör Lig 4’üncü Grup'ta mücadele eden Çarşambaspor’un  Teknik Direktörü Ali Bilgici,”Turhalspor maçı galibiyetinden sonra bir türlü maç kazanmıyoruz.Bu arada basiretsizlik yakamızı bırakmıyor ”dedi

‘GOL POZİSYONLARINI DEĞERLENDİREMEDİK’

Her maça iyi hazırlandıklarını ve ancak üç puana ulaşamadıklarından yakınan Yeşil-Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Ali Bilgici,” Ladik Belediyespor karşısında karşılaşmaya iyi başlayan taraf bizdik. Özelikle ilk yarda bulduğumuz gol pozisyonlarını değerlendiremedik. Maçın 70’inci dakikasında gördüğü kırmızı kartla Erkan İnan takımını sahada 10 kışı bıraktı. Rakibimizin karşısında 20 dakika boyunca eksik bir kadroyla mücadele etmek zorunda kaldık. Önümüzdeki maçlarımıza bakıyoruz ”diye konuştu.

'TAKIMIMIZDA SAKAT VE CEZALI OYUNCUMUZ VAR'

Çorum Ortaköy Belediyesi Şapinuvaspor maçının hazırlıklarına başlayacaklarını ifade eden Bilgici, ”Artık puan kaybetmeye tahammülümüz kalmadı. Lığ de kalan tüm maçlarımızı kazanmak zorundayız Çorum Ortaköy Belediyesi Şapinuvaspor maçı dahil  her maçımıza üç üzerine hazırlanmak zorundayız. Takımızda Sakat olan Fatih Müjde, Ladik Belediyespor maçında gördüğü kımızı kartla cezalı duruma düşen Erkan İnan ve aynı maçta hava topunda rakibiyle çarpışarak beyin travması geçirene Ahmet Tüzün ’nün dışında eksik oyuncumuz bulunmuyor “dedi.

Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber