Bıçakla yaralama zanlısı akıl hastanesine yatırıldı

Bıçakla yaralama zanlısı akıl hastanesine yatırıldı
Samsun'da bir kişiyi bıçakla ağır yaralayan şahıs savcının talimatı doğrultusunda sevk edildiği Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesinde yatışına karar verilirken, ağabeyi ise mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

Olay, Samsun'un Canik ilçesi Kuzeyyıldızı Mahalllesi'nde dün akşam meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, alkollü olduğu iddia edilen R.Ş. (38), M.C.'den (39) para istedi. M.C. para vermeyince aralarında kavga çıktı. R.Ş., kardeşi S.Ş.'ye (39) M.C.'nin kendisini darp ettiğini söyledi. S.Ş. de M.C.'yi göğsünden bıçakla ağır yaraladı.
Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan M.C. tedavi altına alındı. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri olayla ilgili S.Ş. ve abisi R.Ş.'yi yakalayarak gözaltına aldı.
Polisteki sorgusu tamamlanan kardeşler bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. S.Ş., savcının talimatı ile Samsun Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesine sevk edilerek cezai ehliyetinin olup olmadığının araştırılması istendi. Doktorlar, S.Ş.'nin kapalı bölümde yatarak tedavi görmesi gerektiğine karar verdi ve şahsın hastaneye yatışı yapıldı. 
Ağabeyi R.Ş. ise çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Asayiş