Beyyenicespor’dan yine Milli Futbolcu Başarısı

Beyyenicespor’dan yine Milli Futbolcu Başarısı
Çarşamba İlçesi’nin Amatör spor kulübü Beyyenicespor geçtiğimiz sene Berkant Alver’i Milli Takım karmasına göndermesinin ardından bu yıl da U-14 takımının futbolcusu Batuhan Kuyumcu’yu Milli Takım Karması’na göndermenin sevincini yaşıyor.

Beyyenicespor’da forma giyen futbolcular birer birer Milli Takım Karmasında forma şansı buluyor. Geçtiğimiz sezon takımın oyuncusu Berkant Alver’i gönderen kulüp, bu yılda U-14 futbolcusu Batuhan Kuyumcu’yu göndermenin mutluluğunu yaşıyor. İstanbul Riva’da Milli Takım Tesisleri’nde yapılacak U-14 Milli Takım Bölge Karmaları maçlarında oynayacak Batuhan Kuyumcu, kulüp yönetiminden büyük övgü topladı.


Kulüp Yönetiminden yapılan açıklamada, “Kulübümüz Sporcularından Batuhan Kuyumcu, Türkiye Milli Takımı U-14 bölge karmasına seçilerek İstanbul'da Riva Milli Takım tesislerinde yapılacak olan U-14 Milli Takım bölge karmaları maçlarında oynayacaktır. Beyyenicespor kulübü olarak gösterdiği başarıdan dolayı tebrik ediyoruz, maçlarda üstün performans sergileyerek bizi en iyi şekilde temsil edeceğine yürekten inanıyoruz.” Denildi.

Beyyenicespor Teknik Direktörü Hakan Dursun yaptığı açıklamada geçtiğimiz yıl Milli Takım Karmasına gönderilen futbolcuları Berkant Alver ismini hatırlatılarak, “Oyuncularımıza gelen milli davet, Beyyenicespor kulübü’nün doğru yolda ilerlediğinin bir kanıtıdır. Çarşamba ilçesinin takımı olan Beyyenicespor’un yakaladığı başarı toplumumuzca fark edilmeli. Gereken destek ve ilgi kulübe yapılmalıdır. Çocuklarını bize emanet eden velilerin desteklerini esirgememelerini temenni ediyoruz. Diğer sporcularımızın da bu başarıya ulaşmaları için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Bize katılmak isteyen her yaştan gençleri kulübümüze davet ediyoruz.” ifadeleri eklenildi.





 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir