BEYYENİCESPOR’DAN TEK VURUŞ: 1-0

BEYYENİCESPOR’DAN TEK VURUŞ: 1-0
U-16 Ligi A grubunda yer alan Beyyenicespor, Çarşambaspor ile karşılaştı. Karşılaşmayı Beyyenicespor 1-0 skorla kazandı.

U-16 Ligi A gurubunda mücadele eden Beyyenicespor, hafta sonu Çarşambaspor U-16 takımıyla  karşılaştı. İki ilçe takımının karşı karşıya geldiği ilçe derbisinde Beyyenicespor’un yeni transferi Ali Osman Şahin başarılı bir performans sergiledi. Beyyenicespor, etkili olduğu maçta kalesini gole kapattı.
Rakibine karşı üstün bir oyun sergileyen Beyyenicespor’da tek golde 70. Dakikada geldi. Maçın sonlarına doğru yeni transfer Ali Osman Şahin Çarşambaspor’un filelerine golü atan isim oldu. Yaklaşık 30 metre mesafeden güzel bir gole imzasını atan Ali Osman, takımının üç puan almasını sağladı.

Maç sonrasında açıklamalarda bulunan Beyyenicespor Teknik Direktörü Hakan Dursun, oyuncularını tebrik ettiğini belirterek, “Etkili bir oyun oynadık. Rakibimiz de oyunda ki koordineyi bozamadı. Galibiyeti bu şekilde aldık. Gerçekten hak ettiğimiz bir 3 puan oldu. Futbolcularım bu maç için büyük çaba sarf etti. Hepsini ayrı ayrı tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum.” Dedi.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir