Beyyenicespor Yeşilırmak’ı ezdi geçti…

Beyyenicespor Yeşilırmak’ı ezdi geçti…
Çarşamba ilçesi’nin takımlarından Beyyenicespor Kulübü U-13 ve U-15 kategorilerinde Yeşilırmak spor ile yaptığı maçların ikisinden de galibiyetle ayrılarak Yeşilırmakspor’a büyük bir şok etkisi yarattı.

Beyyenicespor yaptığı U-13 Ligi ve U-15 Ligi müsabakalarında ki rakibi Yeşilırmak Spor oldu. Beyyenicespor U-13 Ligi’nde ki yaptığı maçta Yeşilırmakspor’u 2-1 yendi. Maçta baskı kuran oyunu ile tüm dikkatleri üstüne çeken Sarı-Lacivertliler, Mira ve Ufuk’un golleri ile 2-1 sahadan galip ayrıldı. Beyyenicespor aldığı galibiyetle takım ruhunu kanıtlamış oldu.

Yine U-15 Ligi’nde Yeşilırmakspor ile karşı karşıya gelen Beyyenicespor, bu maçta farklı bir skorla ayrıldı. 5-0’lık skorla farka koşan Beyyenicespor oyuncuları, gelecek için umut vaat etti. Sahada göz dolduran oyunu ve etkili ataklarıyla oyunda tüm beğeniyi toplayan Sarı-Lacivertli oyuncular sahadan farklı galibiyetle ayrılmanın mutluluğunu yaşadı. Beyyenicespor’un gollerini atan Berkant(1), Emircan(2), ve Mertcan (2) oynadıkları oyunla göz doldurdular.
 

İki maçtan zaferle ayrılmanın mutluluk verdiğini belirten Beyyenicespor’un Genç Teknik Direktörü Hakan Dursun, “Çarşamba’da sahaya çıktıklarında yüreğini ortaya koyan futbolcularımı kutluyorum. Hepsi takdirlik oyuncular. Çıktığımız iki maçtan galibiyetle ayrılmayı bildik. Maçta ter döken tüm oyuncularımı kutluyorum. Takımımızda ki oyuncularımız gelecek için büyük umut vaat ediyor. Hepsine güveniyorum. Umarız kulübümüzü daha da güçlendirerek sağlam kadrolarla ligde fırtına gibi eseriz.” İfadelerini kullandı.

U-13: EMRE*****, BARIŞ*****, HARUN*****, EMRE*****, BATUHAN (K)*****, EMİRCAN ŞAHİN****, UFUK*****, MİRAÇ*****,ÖMER****, MUHAMMET*****.... SEFA*****, GÖKDENİZ*****

Goller : MİRA (1), UFUK (1)

U-15: UĞURCAN*****,EFE*****,ÖMER*****,OĞUZHAN*****,ENES****,ÜZEYİR*****,GÜVEN****,MERTCAN BAŞLIĞ*****,MERTCAN BİLGİLİ*****,BERKANT*****,EMİRCAN*****
Goller: BERKANT(1), EMİRCAN (2), MERTCAN BİLGİLİ (2)

gi.jpg

xyk,.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber