Beyyenicespor U13’ten farklı tarife

Beyyenicespor U13’ten farklı tarife
Beyyenicespor U13 takımı ligin 4. Haftasında Çınarlık Belediyespor U13 takımı ile adapark mevkiinde ki suni çim saha da karşı karşıya geldiler. Beyyenicespor takımı rakibini 5-0 lık galibiyetle sahadan ayrıldı.

Haber-Foto: Ertuğrul GÜMÜŞ – Uğur BAYRAK

Beyyenicespor U13 takımı ligde karşı karşıya geldiği Çınarlık Belediyespor U13 takımını rahat bir oyun sonucu 5-0 mağlup etti. Maça Beyyenicespor U13 takımı çok iyi başladı birçok gol pozisyonuna giren Beyyenicespor bu pozisyonları cömertçe harcadı ve maçta dakikalar 20’yi gösterdiğinde sahneye Emircan Serttaş çıktı ve takımını attığı golle 1-0 öne geçirdi. Bu golden sonra baskısını sürdüren Beyyenicespor 25. Dakikada Enes’in golüyle ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı.

Beyyenicespor U13 takımı etkili oyununu ikinci yarıda da devam ettirdi Emircan’ın 2 golü ve Seyithan’ın 1 golü ile maçtan 5-0 gibi farklı bir sonuçla sahadan galip ayrılmasını bildi. Maçtan sonra konuşan Beyyenicespor U13 teknik direktörü Hakan Dursun ‘’biz bu takımı daha yeni kurduk, o yüzden bu sene takımdan fazla bir beklentim yok amacımız ileriye yönelik futbolcular yetiştirmek takımımızda çok iyi oyunculardan oluşuyor ancak bir arada ilk defa oynamaya yeni başladıkları için bazı eksiklikler var biz bu eksiklikleri giderip seneye daha etkili ve daha iyi takımla mücadele vereceğiz şimdilik tecrübe edinmek için mücadele veriyoruz misyonumuz Çarşambamıza iyi futbolcular yetiştirmek’’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir