Beyyenicespor ilk galibiyetini aldı

Beyyenicespor ilk galibiyetini aldı
Beyyenicespor Termespor ile karşılaştığı U17 liginin 4. Haftasında oynadığı oyun sonunda Termespor maçından 2-1 skorla galip ayrıldı

 

U17 Futbol Liginde kendi saha ve seyircisi karşısında sahaya çıkan Beyyenicespor takımı misafir ettiği Termespor  U17 Takımını sahadan üzgün gönderdi. Karşılaşmaya hızlı ve baskılı oyunu ile başlayan Beyyenicespor, maçın ilk dakikalarından itibaren istekli ve arzulu oyunu ile dikkat çekti. Maç içinde sık sık baskısını Termespor rakip ceza alanında hissettiren Beyyenicespor’un gollerini Abdullah Ülker kaydetti.

Beyyenicespor oynadığı oyunla Teknik Heyeti memnun etti. Maçtan sonra konuşan Beyyenicespor Teknik Direktörü Hakan Dursun, ‘’Oyuncularımın performansından memnunum çalışmalarımızın meyvelerini toplamaya başladık. İlerleyen zamanlarda daha da iyi olacağız’’ dedi. Bu arada bir problem göze battı Çarşambada oynanan maçlarda bir tane bile sağlıkçı yok! Maçlara sağlıkçı verilmiyor buda sporcuları çok etkiliyor. Çarşamba da bulunan takımlar bundan dolayı çok şikayet ediyorlar bir an önce maçlara sağlıkçı verilmesini istiyorlar.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber