Beyyenicespor Gençlerle Güçlü

Beyyenicespor Gençlerle Güçlü
Çarşamba’nın amatörde başarılı kulüplerinden Beyyenicespor, U-19 liginde oynadığı oyun ve genç oyuncularıyla ilçenin adeta gözbebeği oldular

Çarşamba İlçesi’nde oynadığı oyunla birçok sporseverin takip ettiği Beyyenicespor, çıktığı maçlarda üstün performansı ve genç kadrosuyla adından sıkça bahsettiriyor. Oynadığı son iki maçta 6 gol atan Beyyenicespor, Esentepe galibiyeti ve Irmaksanayi beraberliği ile adeta bir yıldız gibi parlıyor.

Haftasonu Esentepespor’u 3-1 yenen Beyyenicespor oyuncularını ağırlıklı olarak genç oyunculardan seçti. Enes’in 2 golü ve Furkan’ın 1 golü galibiyeti getirmeye yetti.

Bir başka maçında ise Sarı-Mavililer Irmak Sanayi ile karşılaştı. Karşılaşma 3-3 beraberlikle sonuçlandı. Müsabaka çekişmeli geçerken, Beyyenicespor’un gençlerle çıktığı maçta üstün oyunu konuşuldu. Maçta oynayan 2000 doğumlu gençler gelecek için büyük umut vaat ederken, Orhan ve Mertcan’ın attığı goller umutları pekiştirdi.

Oynanılan maçta bir penaltı kaçıran Beyyenicespor’un önündeki maçlara sıkı bir şekilde odaklanacağını belirten Teknik Direktör Hakan Dursun, “ Bizler için bugün sahada alınan skordan çok oynanılan oyun önemliydi. Çoğu 15-16 yaşında oyuncular ve gelecek için gerçekten bizlere büyük umut vermekte. Oyuncularımı ayrı ayrı kutluyorum, tebrik ediyorum. Başarılarının devamını sağlamak için kulüp olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” Şeklinde konuştu.

IRMAK SANAYİ MAÇINDA OYNAYAN BEYYENİCESPOR’LU FUTBOLCULAR : UĞURCAN****,ÖMER*****,OĞUZHAN*****,YÜCEL*****,EMİRCAN (K)*****,MEHMETCAN*****,AYHAN****,FURKAN****,OĞUZHAN****,ORHAN*****,MUSTAFA CAN****

Goller :ORHAN (2), MERTCAN BİLGİLİ (1)
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Spor