Beyyenicespor Galibiyetle Tanıştı

Beyyenicespor Galibiyetle Tanıştı
1.Amatör Büyükler Liginde mücadele eden Beyyenicespor ligin 7. Haftasında Atakentspor ile karşılaştı. Mücadeleden 2-1 galip ayrılan Beyyenicespor haftalar sonra 3 puanla tanıştı.

 

HABER-FOTO: Burak ÇALIŞKAN

1.Amatör’de mücadele veren Beyyenicespor, ilk galibiyetini Atakentspor karşısında 2-1 lik skorla aldı. Beyyenicespor maça hızlı ve etkili başladı. Maçın henüz 8. Dakikasında Hüseyin’in sağ taraftan yaptığı ortaya H. Gündoğdu’nun kafa vuruşu ile 1-0 öne geçti. Baskısını sürdüren Beyyenicespor 15. Dakikada yine sağ taraftan Hüseyin’in yaptığı ortada kaleciyi geçen topta H. Gündoğdu topla buluştu ve rakibin yaptığı hamleyle yerde kaldı ve hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen kaptan Osman topla kaleciyi ayrı köşelere gönderdi ve skoru 2-0’ a getirdi. İlk yarı bu şekilde sonuçlandı.

Maçın ikinci yarısına Atakentspor daha iyi başladı ama karşısında direnen bir Beyyenicespor buldu. İyi savunma yapan Beyyenicespor maçın 88. Dakikasında kalesinde 1 gol görmesine rağmen maçı 2-1 kazanmayı bildi. Maçtan sonra konuşan Beyyenicespor Teknik Sorumlusu Hakan Dursun ‘’ Bu maçta ilk hedefimiz galibiyetti ve bunu başardığımız için çok mutluyuz. Bizim takımımız bu ligin en iyi takımlarından biri ancak bu zamana kadar oynanan maçlarda şanssızlık yakamızı bir türlü bırakmadı. Biz bu şanssızlığı Atakent maçında yendik ve galibiyetle tanıştık. Oyuncularımı gösterdikleri büyük mücadeleden dolayı kutluyorum bizim ilk hedefimiz play off ’a kalmak’’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir