Beyyenice Hedefine ulaştı

Beyyenice Hedefine ulaştı
U-15’in ŞAMPİYONU BEYYENİCESPOR

U-15 Ligi’nde bu sene adından söz ettiren Beyyenicespor ligde oynadığı maçlarla lig başındaki hedefine ulaştı. Beyyenicespor en son oynadığı maçta Çarşambaspor’u 7-0 yenerek şampiyon oldu.
Ligde fırtına gibi esen, oynadığı oyunla ve oyuncularının uyumuyla tüm dikkatleri üstüne çeken Beyyenicespor kendini şampiyonluğa kilitledi ve hedefine ulaştı. Çarşambaspor maçıyla şampiyon olan Beyyenicespor son maçta 7-0’lık farklı skorla takıma büyük sevinç yaşattı.

Maçtan aldıkları skordan ve ligdeki performanstan memnun kaldığını belirten Teknik Direktör Hakan Dursun, yaptığı açıklama oyuncularını ayrı ayrı kutladığını yineledi. Hakan Dursun, “: Sahada üstün bir performans sergileyen, saha da rakibine göz açtırmayan, bütün sporcularımızı canı gönülden tebrik ediyoruz. Ve aynı başarıyı Play-Off müsabakalarında da göstermelerini temenni ediyoruz.” Şeklinde konuştu.

BEYYENİCESPOR 7 - 0 ÇARŞAMBASPOR
Beyyenicespor : DOĞANAY*****,ÖMER*****,BERKANT*****,OĞUZHAN*****,ENES(K)*****, YILMAZ*****, EFE*****, SERKAN*****,MERTCAN*****,BURAK*****,EMİRCAN*****
MERTCAN*****,MERTCAN SAĞLAM*****,CELAL CAN*****
GOLLER : MERCAN GİLGİLİ (5), BURAK (2)  

u-155.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir