Beyyenice hakeme yenildi

Beyyenice hakeme yenildi
1. Amatör Ligde mücadele eden Beyyenicespor Adapark tesislerinde oynanan maçta Cedidılıcaspor karşısında 3-2’lik skorla mağlup oldu

 

HABER – FOTO: Burak ÇALIŞKAN

1. Amatörde mücadele eden Beyyenicespor Adapark tesislerinde oynanan maçta rakibine karşı üstün oynamasına rağmen sahadan 3 - 2 yenik ayrılarak grupta ki şansını zora soktu. Maça her iki takım da temkinli başladı. Maçın 10. dakikasında gelişen bir atak sonunda 1-0 öne geçen Beyyenicespor rakibine karşı üstünlüğünü fazla koruyamadı. Bu golden sonra maçın 14. Dakikasın da kalesinde gördüğü golle durum bir anda 1 - 1 e taşındı. Beyyenice spor takımının bariz ofsayt pozisyonundan yenilen gol sonrası 15. Dakikada Beyyenicespor oyuncusu İsmail hakeme küfür ettiği iddiasıyla kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Maçın 30. dakikasında rakibiyle birlikte kafa topuna çıkan ve kafasını yere çarpan Beyyenicespor oyuncusu Yasin kısa bir hafıza kaybı yaşadı. 10 kişi kalan Beyyenicespor oyunun kontrolünü rakibine kaptırınca maçın 44. dakikasında yediği golle bir anda 2-1 yenik duruma düştü ve maçın ilk yarısı bu skorla bitti.

İkinci yarıda kırmızı kartla bir kişi eksik kalarak 10 kişi ile mücadele eden Beyyenicesporlu futbolcular maçta dengeli, baskılı oyununu sürdüren ve göze hitap eden bir futbol sergilemeye devam ettiler.  Beyyenicespor bu güzel oyununu devam ettirirken 55.dakikada attığı golle maçta dengeyi sağladı ve skorun 2-2 olmasını sağladı. Maçın son dakikalarına girilirken 80. Dakika da rakibi Cedidılıcaspor bir gol daha buldu ve maçı 3-2 kazandı.

Maç sonrasında mağlubiyetten çok sahada maçı yöneten orta hakeme tepki vardı. Maça damgasını vuran hakem, Beyyenicespor Teknik Sorumlusu Hakan Dursun ve bir grup taraftar tarafından tepki ile karşılandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir