BEYAZ SEVİNÇ KORKUTTU!

BEYAZ SEVİNÇ KORKUTTU!
Samsun ve ilçelerinde başlayan kar yağışı bir yanda vatandaşların sevinci ile karşılanırken diğer yanda kazalara ve yaralanmalara neden olmaya başladı.

Samsun ve ilçeleri için Meteorolojinin günlerdir yaptığı uyarıların ardından kar yağışı bu sabah saatlerinden itibaren aralıklı etkisini göstermiş ancak öğleye doğru duran yağış akşam 19.00 dan itibaren tüm ilçelerde etkisini göstermeye başladı. Kar yağışı bir taraftan sevindirirken diğer yandan araç kazaları ile korkutmaya başladı.

Özellikle gece 22.00 dan itibaren tüm ilçelerde hızla devam eden kar yağışı yaklaşık yer yer 10-15 cm yüksekliğe ulaşırken ilçelerde büyük küçük herkesi sevindirdi. Sevincini kar topu oynayarak gösteren vatandaşlar neşeli, zamanlar geçirirken Samsun ili İlkadım Mahallesinde bulunan Büyük Kolpınar Mahallesi Nişantaşı Caddesi ve özellikle Balaç mevkiinde bulunan Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı üzerinde bulunan Doğa koleji önündeki yokuşta meydana gelen trafik kazası korkuttu.

Yokuş aşağısında kar yağışı nedeni ile evlerinden çıkarak yol üzerinde kar topu oynayan çocuk, büyüklerin bulunduğu alana önce bir otomobil kayarak kaldırıma çarptı ve ters dönerek yokuştan aşağıya kadar sürüklendi. Araçta bulunanları kurtarmak için kaza yerine yaklaşan vatandaşların üzerine bu defa bir başka araç hızla kayarak geldi ve nisanların üzerine ve daha önce kaza yapan araca çarparak dura bildi.

Ola yerine çağrılan itfaiye ve ambulansta kaza için geldikleri yokuşta bir biri ile çarpışarak maddi hasara neden oldu. Valilik yağan kar yağışı nedeni ile vatandaşları uyarırken tuzlama ve yol açma çalışmalarının başlatıldığını duyurdu.

HABER MERKEZİ

Haberle ilgili videoyu izlemek için tıklayınız

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir