Betül & Oğuzhan’ın mutlu günü

Betül & Oğuzhan’ın mutlu günü
Betül & Oğuzhan’ın mutlu günü

Çarşamba Muhtarlar Derneği Başkanı ve Ustacalı Mahallesi Muhtarı Veysel Oduncu ve Mediha Oduncu çiftinin oğlu Oğuzhan Emre ile Meryem – (Merhum) Cemal Keleş çiftinin kızları Betül Keleş, gerçekleştirilen düğün töreninde mutluluğa bir ömür boyu evet dediler.

Çarşamba Gökçe Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen düğün merasiminde Çarşamba Muhtarlar Derneği Başkanı ve Ustacalı Mahallesi Muhtarı Veysel Oduncu ve Mediha Oduncu çiftinin oğlu Oğuzhan Emre ile Meryem – (Merhum) Cemal Keleş çiftinin kızları Betül Keleş dünya evine girdiler. Ustacalı Mahallesi’nde yemekli mevlit programı ile başlayan düğün merasimi akşam saatlerinde Gökçe Düğün Salonu’nda devam etti.

Yoğun katılımın olduğu düğün merasimine Sağlık Bakanlığı Eski Müsteşar Yardımcısı Kamuran Özden, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Çarşamba Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Osman Akman, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Nihat Soğuk, AK Parti İlçe Başkanı Doğan ve Yönetim Kurulu üyeleri, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Ertan Sağlam ve yönetim kurulu üyeleri, oda ve dernek başkanları, çok sayıda muhtar ve davetliler katıldı.

Düğün töreninde konuklar tek tek karşılayan Oduncu ve Keleş aileleri tebrikleri kabul ettiler. Davetliler ayrıca Betül & Oğuzhan Emre çiftini tebrik ederek bir ömür boyu mutluluk dileklerinde bulundular.

HABER-FOTO: Nevzat AKKAYA- Nuri ŞEKER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber