Besim Durmuş Çarşambaspor tesislerinde...

Besim Durmuş Çarşambaspor tesislerinde...
2016-2017 BAL Ligi sezonuna yeni teknik ekibi ile girmeyi hedefleyen Çarşambaspor'da Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Besim Durmuş ile Tesislerde bir araya geldiler

BAL' da yeniden mücadeleye hazırlanan ve güçlü teknik ve futbolcu kadrosu kurmayı hedefleyen Yeşil beyazlı takımda Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Eski Samsunspor Teknik Direktörü Besim Durmuş ile anlaşma sağladı. Besim Durmuş ile anlaşan Başkan Dündar, dün Çarşambaspor tesislerinde bir araya gelerek ekibini tanıttı. Besim Durmuş'un ekibinde Bülent Tuncay ve Yunus Şenocak kaleci antrenörü olarak görev yapacağı konuşulurken gündemde ki diğer konu Kulüp Başkanlığı ve yönetimi oldu.

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Besim Durmuş ve ekibine tesisleri gezdirerek bilgi verdikten sonra tesislerde yaptıkları toplantıda,  Çarşamba bu şehrin önemli bir parçasıdır. Her yıl olduğu gibi bu yılda lige geç kalmadan ve sezona güçlü teknik ve futbolcu kadrosu ile girebilmek için destek veriyoruz ve çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bir yandan da kongre çalışmalarımızı sürdürüyoruz." diyerek şöyle devam etti.

Dündar, "Bu gün Çaşrambaspor'umuz için önemli bir gün. Besim Durmuş ve arkadaşları ile birlikte bu yıl ve önümüzde ki yıllarda da en azından 3 yıllık 2019 yılına kadar bir projeyi başlatıyor ve onun alt yapısını görüştük. Belediye başkanı olarak Çarşambaspor'umuzla alakalı şu konuşları dile getirmek istiyorum. Basınımız aracılığı ile bilgilendirmek yapmak istiyorum. Çarşambaspor Cumhuriyetle yaşıt bir takımdır. Atatürk'ün talimatı ile kurulan bir takıma sahibiz. Geçmişi başarılarla dolu bir takımız. Rahmetli Menteşoğlu döneminde elde ettiğimiz başarılar, bu günkü süper ligi zorlamış bir başarılara imza atmış bir Çarşambaspor a sahibiz.

2004 yılında başkan olduktan sonra Çarşambasporun başarısı için önemli adımları ve projeleri yürüttük. 2006 yılında şu anda içinde bulunduğumuz tesislerini yaptık. Profesyonel bir kulübün olması gereken tesisleri Çarşambaspor için yaptık. Çarşambaspor'u bulunduğu  noktadan daha yukarılara çıkması, bulunduğu ligden daha yukarılara yükselebilmesi için çalışıyoruz. Bunu yaparken de özellikle futbolun bulunduğu şehri ileriye taşıyacak pozitif bir enerjinin ortaya çıkmasını sağlayacak, şehirle bütünleşen bir futbol olarak bir proje hazırladık. Besim Durmuş hocamla bu noktada anlaşarak ondan çok katkılar bekliyoruz. Başarılı bir profesyonel isimle yola çıkmış bulunmaktayız. Bu projenin doğru ve iyiliğine inandığımız için bu projeye başladık.

Son 10-12 yılda şehirleşmede başardığımız gelişmeyi sporda da sağlamak için bu projeye başladık. Çarşambaspor camiası iyiye dair, güzele dair müspet ve kolektif taraftara sahip olması ve bunu ortaya çıkaran bir ekibin olması adına tribünleri dolduracaklar, destekleyecekler. Geçtiğimiz sezon Çarşamba spor takımımızı alt ligden BAL a çıkartan başkan ve yönetimimize çok teşekkür ediyorum. Böylesi büyük projelere imza atan dünyada ki kulüpleri gibi bizde Çarşamba sporda da bu başarıyı sağlamak için yola çıktık. Bu yolda bu projede bize inanıp bizlerle oldukları için Besim Durmuş ve ekibine de bizlere verdikleri desteklerinden dolayı teşekkür ediyor başarılar diliyorum" dedi.

13442052_997462197041991_2000995754_o.jpg

Belediye Başkanı Dündar'dan sonra görüşlerini dile getiren Çarşambaspor takımı yeni Teknik Direktörü Besim Durmuş ise yaptığı açıklamasında, Başkanımızın açıklamaları ışığında  geçmişi başarılarla dolu bir takımla anlaşarak yeniden başarılara imza atmayı hedefleyen Çarşambaspor' da görev alarak başarıları bir çıta daha yukarıya çıkartmak için buradayız." dedi. Durmuş, "Bundan sonra da taraftarımız, ilçe halkımız ve yönetimlerimizle daha yukarılara çıkarmak ve başarılı olmak için buradayız. Oyunu ile göze hitap eden, saha da başarılı olan, taraftarını tribünlere çeken bir yapıyı hedefliyoruz. Berabere kaldığımız sıkıntılı süreçte ortaya koyduğumuz enerjiyi ortaya çıkartmayı hedefliyoruz. Çarşambaspor içinde neyi hayal edebilirseniz her şeyi başarabilirsiniz. Bu kolay değil sabır isteyen meşakkatli bir yol. Başarılar alın teri, sevgi barış, kavga, gürültü istiyor. Şehirle hepsini doğru yaşayarak kendisini şehirle bütünleştiren bir organizasyonu geçmişteki enerjisini de ele alarak bundan sonrada belediye başkanımız ve gelecek yönetim ve sporcularımız, taraftarlarımızla özünden ayrılmadan, daha iyi yerlere taşımayı hedefliyoruz. Ama ilk hedefimiz Çarşambaspor u sağlam temellere ve gençlere emanet edecek şekilde yapmayı hedefliyoruz. Gönülden, yüreğimizle geldik. 24 yetmedi 25 saat Çarşamba'nın hizmetindeyiz" dedi.

HABER-FOTO: Nevzat AKKAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber