Besim Durmuş: "Buraya gelirken çok ümitliydik"

Besim Durmuş: "Buraya gelirken çok ümitliydik"
"Daha önceki maçlarımızda kazanamasak da iyi mücadelemiz vardı"

Eskişehirspor’a farklı yenilen Samsunspor’da Teknik Direktör Besim Durmuş, “Hem çok üzgünüz hem de bu sonuç bizim için çok travmatik oldu. Hiç hak etmediğimiz, tavır ortaya koyamadığımız bir maç oldu” dedi. 
Spor Toto 1. Lig’in 31. haftasında Samsunspor, deplasmanda Eskişehirspor’a 5-0 yenilerek ligde kalma umutlarını diğer maçlara bıraktı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Besim Durmuş, ligin bitimine az bir süre kaldığına dikkat çekti. Ortaya koyulan oyundan memnun olmadıklarını ve beklemedikleri bir sonuç aldıklarını aktaran Durmuş, “Bugün buraya gelirken aslında çok ümitliydik. Eskişehir ile ligin dibinde kalmıştık. Ligin boyu da kısaldı. Üç final maçımızdan birisi buydu. Birisi de Samsun’da Denizli ile oynayacaktık. Maalesef bugün burada hiç ummadık bir sonuç ile karşılaştık. Son 7-8 haftada 4 tane gol yemiştik. Bunun 2 tanesi düşen Gaziantep maçındaydı. Samsunspor, iyi mücadele eden, az pozisyon veren ve tavır koyan bir takımdı. Gol sorunumuz vardı evet ama mücadele gücümüz her takıma her yerde bir tavır koyacak karakterimiz vardı. Bugün onu da ortaya koyamadık. Bizim için ilk 20 dakika değerliydi. Eskişehir’in duran toplardaki, karambol ortamından seyirciyi de arkasına alıp güçlenmesini, cesaretlenmesini istemiyorduk. Tam o dakikalarda gol geldi. Arkasından bir gol daha yedik. Zaten seyircinin desteği ile birlikte çok erken direnç gücümüz kayboldu. Tepki ortaya koyamadık. 10 kişi kalınca zaten maç başka tarafa gitti" ifadelerini kullandı. 

"Bütün odak noktamız orası olacak" 
Haftaya oynayacakları Denizlispor maçının önemine değinen Durmuş, "Bugün Samsunspor olarak hem çok üzgünüz hem de bu sonuç bizim için çok travmatik oldu. Hiç hak etmediğimiz, tavır ortaya koyamadığımız bir maç oldu. Bu bizi çok üzdü. Daha önceki maçlarımızda kazanamasak da iyi mücadelemiz vardı. Bugün bunu ortaya koyamadık. Eskişehir’i tebrik ediyoruz. Seyircisi ile bütünleştiler. Önemli bir galibiyet aldılar. Bizim de içeride son finalimiz var. Ya olacağız, ya olacağız. Bütün odak noktamız orası olacak. Ama bugün burada ortaya koyduğumuz futbol çok üzücü. Camiamızdan, buraya gelen taraftarımızdan, herkesten özür diliyoruz. Bugünkü sonuç, ortaya konulan tavır hiç hoş değildi. Bunun mazereti olmaz. Önümüzde bu maçtan daha değerli bir maç var. Bu maçı da telafi edebileceğimiz 10 puanlık bir maçı rakibimizle oynayacağız. O maça odaklanmak zorundayız” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir