Beşiktaş'ta Dentinho sevinci

Beşiktaşta Dentinho sevinci
Kasımpaşa ile oynayacağo lig maçının hazırlıklarına başlayn Beşiktaş'ta sakatlıktan kurtulan Brezilyalı futbolcu Dentinho takımla birlikte çalıştı.

 

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Kasımpaşa ile yapacağı maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından başladı.

Ligde 25. hafta mücadelesini Trabzon deplasmanında 0-0 berabere kalarak 1 puanla geride bırakan siyah-beyazlı ekip, Kasımpaşa maçı için ilk çalışmasını yaptı.

Teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen basına kapalı antrenmanda, futbolcuların iki grup halinde pas çalışmaları yapıp, ayak tenisi oynadığı, çalışmanın koşuyla tamamlandığı bildirildi.

Sakatlıkları nedeniyle tedavilerine devam edilen İsmail Köybaşı, Uğur Boral, Fernandes, Ersan Gülüm'ün yanı sıra Muhammed Demirci'nin antrenmana katılmadığı kaydedildi.

Veli Kavlak ve Almeida'nın kendileri için hazırlanan özel program dahilinde koşu çalışması yaptığı, tedavisi tamamlanan Dentinho'nun ise takımla çalıştığı belirtildi.

Beşiktaş, lig maçı hazırlıklarını, Salı günü Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Pendikspor ile yapacağı özel maçla sürdürecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir